.

.

tisdag 29 november 2011

Men va fan


Det är så att man vill kräkas. Och nu måste jag svära för det måste ut. Det gör mig lika förbannad varje gång jag läser om sådana saker. Hur i helvete kan man få för sig att lägga sin 3-åring  i tvättmaskinen och slå på? Hur fan tänker man överhuvudtaget? VAD kan en 3-åring ha gjort överhuvudtaget, för att utsättas för någon typ av straff? Jag kan inte ens hitta ord för min ilska. Och i mitt hjärta gör det fysiskt ont.

Här finns hela artikeln.

Ondska, ren ondska, det finns inget annat sätt att beskriva det på. Jag vet mycket väl att man inte kan besegra ondska med ondska, men jag kan inte ens beskriva vad jag önskar dem. Jag vill inte att de ska får finnas nära ett barn någonsin igen. Jag tänker också avhålla mig från att berätta vad jag vill göra med sådana så kallade människor. Jag kan ha fel, men jag kan inte se någon annan lösning på ett så fruktansvärt problem än att avlägsna dem från allt de kan göra illa. När en människa utövar den värsta sortens maktmissbruk på barn, ja det är faktiskt den enda gången jag kan säga att jag hatar. Jag är inte en godare människa än så.


8 kommentarer:

 1. Jag saknar ord ... Och håller med dig till fullo!

  SvaraRadera
 2. Det är tragiskt... och som du säger så kan man inte besegra ondska med ondska...

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 3. Jag läste också om det och lade det på min logg på fb. Blev så arg. Hur är man funtad för att ens komma på idén att göra en sådan sak? Han måste ha varit sjuk i huvudet. Mamman sedan som försöker förklara bort allting... Nej, sådant borde det faktiskt vara dödsstraff på! Ursäkta de orden, men det är så jag känner när någon gör oskyldiga barn illa! I det här fallet slutade det ju också väldigt illa, med döden!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Hanna:
  Det är inte lätt att hitta ord inför något så fruktansvärt!

  Pennelina:
  Det är verkligen fruktansvärt!
  Kramar!

  Kim:
  Det gör mig rent förbannad! Jag kommer aldrig att förstå hur en fullvuxen man, eller kvinna för den delen, kan göra illa någon som är så liten och oskyddad. Fega stackare är vad de är. Och ja, jag kan inte annat än hålla med dig om lämpligt straff.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag tänker exakt som du och hade först tänkt skriva om det i min blogg, orkade inte ta det till mig än mindre skriva om det. Bra att du gjorde det!!

  SvaraRadera
 6. Nu har jag försökt att skriva här fyra gånger - men jag kan inte få till något rumsrent.
  Vill bara tillägga att jag tycker att ett dödsstraff skulle vara för lindrigt att komma undan med :-(
  Mitt hjärta blöder!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Det är absolut inte klokt någonstans och ett tillräckligt hårt straff för någon som gör så finns väl inte egentligen. Jag blir så upprörd att jag inte ens klarar av att läsa om det. Det är kanske är fel, men jag klarar det inte...

  SvaraRadera
 8. Ulla:
  Jag drog mig också för att skriva om det, men ilskan tog över och jag var helt enkelt tvungen.

  Ebba:
  Det är det som är svårast, när man skriver om det här, att vara något sånär rumsren.Jag håller helt med dig om straffet.
  Kram!

  Fruntimmerslivet:
  Jag borde inte läsa om det för jag blir så fruktansvärt förb***ad. Samtidigt tror jag att det är viktigt att aldrig blunda för allt hemskt som händer runt omkring oss. Då kanske vi glömmer att försöka bekämpa det.

  SvaraRadera