.

.

torsdag 24 november 2011

Julshopping

och mission accomplished.


Idag tog jag mig i kragen och åkte till Ullared utan familjen. Det kändes som om det var den absolut sista dagen innan julshoppingsvansinnet bryter lös i den lilla byn. I morgon kommer lönen och då börjar det riktiga julshoppingsupploppet där. Därför lämnade jag sonen och dottern i skolan på morgonen och så åkte jag iväg. Det tog emot lite, men jag vet ju hur mycket man får gjort på några timmar, så det var bara att ge sig iväg. Det gick faktiskt bra. Ingen kö och inte galet trångt därinne. Fast jag irrar runt som en bortkommen iller, eftersom det är så stort och de flyttar och ändrar hela tiden. Trots det så är det inte svårt att handla vagnen full :D Det känns så skönt, för nu har jag köpt de flesta julklapparna till barnen. Maken är också klar sedan tidigare. Nu hoppas jag på en skön och njutningsfull december.

Böcker köpte jag såklart till mig själv också. Jag har ingen aning om när jag ska läsa alla böcker som väntar på sin tur, men någon gång ska det i alla fall bli.


Jag känner mig nöjd med väl utfört arbete för dagen. Nu ska det bli exeptionellt skönt att få sätta sig i soffan. Fötterna behöver verkligen vila. Imorgon hoppas jag kunna återgå till datorn och mitt andra manus igen.

10 kommentarer:

 1. Vad duktigt :)
  Jag är lika dan, har massor av böcker som väntar på att läsas + att jag är en ganska långsam läsare, så de lär nog räcka hela nästa år, hehe.

  SvaraRadera
 2. Jag och sonen var där i tisdags. Inga långa köer då heller. Julklapparna inhandlade, nu ska vi bara njuta av julförberedelserna.

  SvaraRadera
 3. Jag har också planer på att åka dit och köpa julklappar men det är fullt i min kalender och svårt att ta ledigt. Känner INTE för att åka dit en helg nu innan jul för då är det nog rena "dårhuset" där:-). Får se hur jag gör. Skönt för dig att hunnit med så mycket i alla fall:-). Kram

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att ha klapparna klara. Jag är faktiskt bra ute också, och ska shoppa lite klappar efter jobbet imorgon. Skönt att få tid att njuta i december istället för att stressa.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Katarina:
  Tack! :)
  Det är lite skönt att böckerna finns i närheten i alla fall, tills det är dags att läsa dem :)

  Hanna:
  Det är så härligt att ha sådant färdigt, så att man kan ha en riktigt skön december.

  Ulla:
  Ja tack! Det är så skönt att det är gjort :) Det kommer nog att vara mycket folk där nu fram till jul.

  Nina:
  Det är verkligen skönt! Det är ju så härligt om man kan njuta i december istället för att rusa runt som en galning :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vad skönt stt du är klar med alla klappar! Lite lyxigt att få gå och handla själv också.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Anna:
  Det känns så bra. Lyxigt vet jag inte om det är att handla i Ullared, men det går definitivt fortare i alla fall :D
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Tänk hade man fått åka med familjen till Ullared. Men det är fasligt långt borta för oss.

  SvaraRadera
 9. Skönt att ha det gjort, jag brukar också försöka fixa julklappar i god tid.

  SvaraRadera
 10. Liz:
  Det är klart lättare om det ligger nära :)

  My Myself and I:
  Det är verkligen jätteskönt :)

  SvaraRadera