.

.

lördag 19 november 2011

Yes box allright


Vilken märklig dag det blev idag. Igår kväll bestämde vi oss lite hastigt och lustigt för att ta en husbilstur till Ullared för att handla lite. Så i morse packade vi ihop oss och drog iväg. Vi tänkte oss lite shopping och en övernattning med lite mys i husbilen. När vi kom fram så såg vi en vansinnig kö  framför oss och det var verkligen folk överallt. Det kändes inte kul, men vi bestämde oss för att handla i affärerna runt omkring det STORA varuhuset först, i hopp om att köerna skulle minska. Icke sa nicke. Vid halv 3 var det fortfarande kö och vi såg inte något trevligt i att köa in, trängas därinne och samtidigt försöka hålla ihop alla 4 barnen. Dessutom var det grått, grått, grått och regn. Så vad gjorde vi? Vi ät en varm munk och så åkte vi hem igen. Utan att gå in i varuhuset. Nu är vi hemma igen och ska vi ha mys i soffan istället. Så av turen blev det en trevlig åktur med husbilen då maken och jag kunde smida planer inför framtiden. Det gjorde gott för själen och för framtidstron. Vi har en hel del intressanta saker med oss hem av de tankarna, som vi ser fram emot att ta tag i. Dessutom köpte vi ju faktiskt trots allt, ett par vinterskor till äldsta sonen, ett par tofflor till nästyngstingen, papper för tillverkning av julkort, en skål för vatten till kaninen och tre plagg till dottern samt en t-shirt till nästyngstingen ifrån Rabalder. That´s it! Billigt blev det i alla fall. Vi hade med oss en gediger lista på saker som skulle inhandlas, men ALDRIG att vi åket till Ullared i november igen. We will be back, när det inte är helt hysteriskt där.Bilden är lånad från nätet.

8 kommentarer:

 1. Jag stod i duggregn en kall höst en gång i en kö som tog över en timme. Den räckte ända längst bort på parkeringen och några varv i parken ... Det som slog mig var hur oerhört tålmodiga alla var och så snälla mot alla i kön.Inte för att jag vill uppleva en sådan kö igen, men det var fantastiskt där i kön, det var det.

  SvaraRadera
 2. Såna utflykter gjorde vi massor som barn :) Vi hade inte så mycket pengar så en fin lördag kunde vi fara ut med bilen och åka långa sträckor, kanske stanna vid ett fik och fika lite och sen titta på naturen. Sen åkte vi hem...Det var mysigt!

  SvaraRadera
 3. Oj, här har det hänt mycket sedan sist. Hoppas verkligen att det ordnar upp sig för er. Vilket det naturligtvis gör med er inställning.

  Har hållit mig borta ett tag, men nu gick det inte längre. Saknade mina bloggvänner...

  SvaraRadera
 4. Jag har varit där en gång... min stora tjej som idag är 22 år tjatade! Så vi gjorde en utflykt på påsklovet när hon gick i femman... typ 11 år sedan! Jag sa, aldrig mer! Jag längtar inte tillbaks =) Helt galet hysteriskt!
  Skön söndag... kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hoppsan så det kan gå! Ni fick lite miljöombyte i alla fall! ;) Kram!

  SvaraRadera
 6. Hanna:
  Det låter ju inte så illa i alla fall :) Köerna tycker jag dock inte är värst, utan trängseln inne i affären.

  Trillingnöten:
  Det kan vara riktigt mysigt, fast det var ju inte riktigt tänkt så den här gången :)

  Fruntimmerslivet:
  Vad kul att du är tillbaka :)
  Det är klart att det ordnar sig, på ett eller annat sätt :)
  Jag förstår att du har saknat dina bloggvänner, jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem :D

  Anna:
  Jag har åkt till Ullared sedan jag var barn, så för mig är det en vana :) Dock får det finnas gränser för hur mycket man kan orka med :) Man får välja sina tillfällen för shopping på ett sådant ställe.
  Kram!

  Joanna:
  Ibland blir det inte som man tänkt sig, men det är bra att kunna vara flexibel :)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Oj, då kommer ni nog aldrig dit igen för jag har hört att det ALLTID är lika hysteriskt där.
  ;-)

  SvaraRadera
 8. Helena:
  Nej, det är det faktiskt inte, för jag har varit där många gånger när det har varit väldigt lugnt och trevligt :)

  SvaraRadera