.

.

fredag 18 november 2011

Refusering, one Element of life

Den första dök upp idag. Ganska precis efter 3 veckor. De tackar nej, men enbart för att manuset inte passar in i deras utgivning. De ger ut mer lättsam underhållning, skriver de i mailet. Ja, vad ska man säga? Lättsam är den inte hela tiden. Bitvis är den väldigt tung och sorglig, så ... Men det betyder att vi är igång igen. Kanske är det en av de där olyckorna som inte kommer ensam. Eller så är det vägen till något fantastiskt. Tur eller otur, vem vet? Bara tiden kan utvisa.

Hur det än är med det så är det fredag och jag tänker dansa som aldrig förr. I dag kom jag på vad jag skulle älska att få göra i mitt liv om jag inte skulle få skriva. Dagens dansvideo visade mig vägen. Nu får ni helt enkelt tänka er mig istället för killen på scenen.

Då så, är ni redo att köra igång helgen? Ok, då är helgen officiellt invigd!!!!! Detta ÄR riktigt dansmusik för mig. Den får hela min själ att dansa och gudarna ska veta att den behöver dansa :DVilken grej va! Vilket ös. Det är ju inte ens ett jobb, bara hur häftigt som helst. Och precis här får vi väl bortse ifrån att jag helt enkelt är för gammal för uppgiften. Men ponera att vi också bytte ut publiken mot ett gäng härliga snyggingar i den gyllene medelåldern. Då skulle det kunna bli hur übercoolt som helst.
Sedan får jag lite i smyg erkänna att jag blev lite småförälskad i Dj Tiesto. Vilken charm, vilket leende! Han får mer än gärna vara med mig däruppe på scenen :D

18 kommentarer:

 1. Jag såg av en slump lite av American Idol häromdan. En av de tävlande ville ha en viss gammal jazzlåt, men topp-producenterna som skulle vägleda de tävlande inför veckofinalen sa att han skulle bli för genomskinlig med den och att han borde välja en vinnarlåt istället...

  Han gjorde det han ville själv och fick stående ovationer av både publik och jury!!!

  Ibland är sann talang svår att se för dem som jobbar för att finna den. Så är det bara!

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 2. neej?? Fy vad tråkigt med refuseringen. hoppas du har bättre tur med någon av de andra.

  SvaraRadera
 3. Usch vad surt med refusering redan. Nu håller vi tummarna för att något annat förlag har rätt inriktning.

  Kram och dansa på nu!

  SvaraRadera
 4. Håller förresten med om att han är otroligt läcker, killen i klippet! Mums. ;)

  SvaraRadera
 5. Trist med refusering, men efter bara tre veckor?! Vilken action! Var glad för det ändå! Och motiveringen känns ju helt okej! Nu håller vi tummarna för de andra förlagen fattar sitt eget bästa! :)

  SvaraRadera
 6. Att bli refuserad för att genren är fel är nästan som att inte bli refuserad. Ni skulle ändå inte ha levt lyckliga i alla era dagar. Jag är så nyfiken på din berättelse Anneli och håller tummarna för att det går vägen.

  SvaraRadera
 7. Men vännen, här kikar jag in för att läsa ikapp mig på det jag har missat under veckan som gått då min datortid varit minimal, bloggrundor obefintliga och jag varit omsluten av en skrivbubbla och upptäcker att du/ni har haft en riktigt jobbig vecka. Det gör ont i hjärtat att läsa men jag vet också att ni är en familj med stark sammanhållning, trygghet och så otroligt mycket kärlek och vet att ni kommer att finna styrka och kraft i varandra. Skickar stora styrkekramar till er och hoppas att ni kommer att finna er väg ur det jobbiga och fram till något bättre. Kram till er.

  Skönt att höra att allt gick bra med sonen och du är så klok vännen. För visst är det så att det är i de stunderna vi inser vad som är det viktiga här i livet. Vad som betyder mest för oss och tacksamheten sköljer över oss.

  Trist med refuseringen men samtidigt en peppande motivering. Tror på dig och håller tummarna. Snart händer det.

  Ta nu hand om varandra och ha en fin helg!

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Pennelina:
  Tack för dina fina uppmuntrande ord. De gjorde hjärtat varmt och fick mig att gråta en skvätt. Jag tror också på att följa sitt eget hjärta och sin egen väg.
  Kramar!

  Katarina:
  Tråkigt på alla sätt. Men kanske stämde inte genren riktigt. Ibland är det svårt att veta vad förlagen vill ge ut för böcker. Jag hoppas på någon av de övriga förlagen :)

  Monica:
  Trist som tusan!

  Nina:
  Surt som tusan, men jag hoppas fortfarande på sötare och bättre svar :)
  Dj Tiesto gör inte ont att vila ögonen på :) Jag dansar med honom :D
  Kram!

  Malin:
  Härligt! :)

  Joanna:
  Det är supertrist, men jag får se det som att det var fel förlag för mig. Tack för tummhållningen för att det ska lyckas på något av de andra förlagen :)
  Kram!

  Annika:
  Tack för den tanken, den behövde jag. Fast jag undrar lite över vad som är lättsam underhålling egentligen? Jag hoppas kunna stilla din nyfikenhet snart :)

  Lotta:
  Gulliga, gulliga du! Det är klart att livet har vänt våra liv helt upp och ner, men vi kämpar på tillsammans. Precis som du säger så är familjens sammanhållning något som gör livet mycket lättare när svårigheter och jobbiga saker tränger sig på. Det viktigaste är alltid att våra nära och kära är friska. Jag gläds åt det och vi kämpar vidare med att följa våra drömmar och mål i livet. Jag kan verkligen leva utan allt annat än min familj. Sedan blir jag såklart inte ledsen om livet ger oss lite bonus :)

  Att få refuseringar är verkligen inte kul, man har trots allt lagt oändligt mycket tid och själ i det man skrivit. Trots det så får man inte bli nedslagen, de flesta författare har blivit refuserade ett antal gånger innan det efterlängtade positiva svaret kommer.

  Jag önskar dig all lycka med ditt skrivande och att ni får en riktigt skön helg!

  Kramar!

  SvaraRadera
 9. så tråkigt att du fick den refuserad men ge inte upp, det finns väl andra förlag som kan se värdet i det du skriver. Lite häftigt fenomen det här som dykt upp på senaste att DJ:n showar och publiken står framför och kollar. På "min tid" spelade de låtar och publiken dansade runt utan att kolla in vem som spelade:-)

  SvaraRadera
 10. Ulla:
  Supertråkigt! Men jag har skickat den till flera andra förlag och hoppas på att någon av dem ska gilla och vilja ge ut vad jag har skrivit.

  På min tid, som var ett tag sedan, kollade vi nog också in Dj killen, samtidigt som vi dansade. Fast detta är såklart mer show och ett otroligt drag :)

  SvaraRadera
 11. Det verkar som de flesta refuseringar kommer på fredagar? Förlagen kanske vill ha en ny fräsch inkorg på måndagen när de kommer till jobbet?

  Nu blir det nya friska ögon som får läsa ditt manus o som förhoppningsvis tycker om det. Klart att de gör!

  Den där dansen tror jag att jag avstår - sådan där musik känns för mig som om den aldrig börjar riktigt ... jag bara väntar och inget händer med mig:-)

  Annars älskar jag dans, både ny och gammal!

  Ha det så gott du nu kan i helgen - tänker på dig.

  Storkramen!

  SvaraRadera
 12. Ja, äsch, så kan det gå! Dansen var fantastisk! Tack :)

  SvaraRadera
 13. Håller tummarna för ett mer positivt besked nästa gång!!!

  SvaraRadera
 14. Trâkigt att höra, men som sagt sâ var anledningen inte sâ mycket att diskutera. Hoppas av hela mitt hjärta pâ bättre svar snart!!

  Frida

  SvaraRadera
 15. Skicka det till ett annat förlag!
  Styrke Kramar! Anna

  SvaraRadera
 16. Ebba:
  Tack söta du!
  Kanske är det fredagar som blir refuseringsdagar. Men vilka dagar är det som gäller för ett ja! :) Det är den jag ser fram emot nu :D

  Den dansen är kanske inte för alla, men för mig är det ren energi. När dansen börjar eller slutar spelar ingen roll för mig, huvudsaken är att kroppen inte kan vara stilla :D

  Hoppas på en skön söndag för dig och prinsessan!
  Kramar!

  Trillingnöten:
  Japp, så kan det gå! Men att dansa gör gott i själen :D

  My Myself and I:
  Tack gulliga du! Annars får jag bara följa i ditt inspirerande spår :)

  Frida:
  Tack gulligaste du!
  Absolut en relevant anledning, vilket gör refuseringen lite lättare att ta.
  Kram!

  Anna:
  Tack söta du!
  Jag har redan skickat till en massa förlag. Nu får det bära eller brista bland förlagen :) Och om det brister så tar jag nya tag igen och hittar nya vägar :D
  Kramar!

  SvaraRadera