.

.

fredag 2 november 2012

En annan typ av dag

idag! Vi har rensat i källaren och jag har gått igenom alla barnens kläder. Som tur är fick jag allt uppburet och kunde sitta i fåtöljen och sortera. Nu ligger de alla i bestämda högar som ska till olika ställen. Det är så skönt och jag är så förundrad över hur mycket kläder det blir för fyra barn. Nu ska det bli ordning och alla småbarnskläder kan vandra vidare till nya platser. En del får nya hem medan andra får återvinnas och bli något annat. Ytterligare några får stanna och vänta på att småkillarna kan ha dem.


Nu tycker jag att jag är värd att vila. Vi har sett del ett av Johan Falkseriens nya filmer som skulle lämnas tillbaka i dag. Vi lyckas alltid se filmerna i sista sekunden. Den var grymt spännande, så spännande att vi var tvungna att hyra de andra två som kommit ut.


Barnen badar i vårt bubbelbadkar och sedan blir det thaimat och mer film. Lite mer barnvänligt då.

Något manus kom inte iväg idag, men det är ju inte hela världen för det kommer ändå fram tidigast på måndag så jag hinner skicka dem i helgen. Tanken på att mitt manus nu landat på olika förlag är svindlande och man kan inte låta bli att undra vad som händer med det nu. Vem öppnar, vem läser följebrevet, vad tycker det om presentationen? Det är olidligt spännande!


Det är fredag och trots att jag nog inte kommer att dansa eftersom jag är superförkyld, så betyder det inte att andra inte bör göra det. Nu kör vi igång novembers första helg Gangnam style!

14 kommentarer:

 1. jag håller tummarna för att ditt manus hamnar i händerna på rätt person som inser dess värde. :)) Du har rätt, väntan är ibland totalt olidlig, något som jag kommit ihåg de senaste dagarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att vänta är inte roligt, särskilt när det kan bli länge. Jag hoppas också på att alla parametrar ska sammanfalla den här gången. Då kan allt hända! : )

   Radera
 2. Stackars de förlag som måste vänta tills nästa vecka ... men så glada de ska bli när det dimper ner i inkorgen/brevlådan!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det synd om dem, men den som väntar på något gott . . . :)
   Kram!

   Radera
 3. Väldigt spännande!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Å gud vad spännande med manuset! Håller tummarna för att någon upptäcker det! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är mycket spännande och jag hoppas också :)
   Kram!

   Radera
 5. Så skönt det är att göra sådana där "utrensningar" ibland. Känner sig nöjd. Håller tummarna för dina manus:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är alltid skönt när man väl har gjort städning och rensning färdigt.

   Radera
 6. Har aldrig sett en Falkfilm! Ska nu göra det! Min Ida har pratat mkt om dem. De måste vara bra!

  Håller tummarna för ditt manus!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du!
   Jag tycker verkligen att du ska se Falkfilmerna, de är mycket spännande.
   Kramar!

   Radera