.

.

tisdag 27 november 2012

Dricker julmust

även med hjärtat i år.


Just nu har jag druckit det allra första glaset julmust den här julen. Julmust med extra kärlek som skänker pengar till Childhood för varje flaska de säljer. Det känns bra, nu när man ändå vill dricka lite must vid jul. De första små nyvaknade känslorna för att julen är på väg har nu kommit även till mig. De kom tillsammans med den första vita julstjärnan och ett glas must blandat med kärlek. December är bara några dagar bort nu, dags att fundera på julpynt!

6 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig julmust med kärlek! En kärleksdryck❤
  Mysig adventslängtan! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla sätt som hjälper de som behöver det är bra. Vad kan vara bättre än en kärleksdryck för att hjälpa barn i nöd?
   Kram!

   Radera
 2. Julmusten gör att det verkligen känns som jul. Den är perfekt tillsammans med en hårdmacka med gravad lax eller julskinka på. Detta ska då avnjutas vid diskbänken på stående fot på julaftonskvällen när man bara vill ha något litet att stoppa i magen :-)
  Fast jag måste säga att jag föredrar Apotekarnes Julmust - finns ingen som slår den smaken!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen något speciellt med julmust. Den innehåller julens alla minnen under ett helt liv. Och jag måste hålla med dig, Apotekarnes är den som jag gillar bäst också. Fast den här var inte dum den heller, och ännu mer för den goda sakens skull.

   Radera
 3. Det är inte så ofta det sker nuförtiden, julmustdrickandet. Men för den goda sakens skull ska nog jag kunna få i mig några glas jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad gör man inte för den goda sakens skull? : )

   Radera