.

.

lördag 3 november 2012

Höstens baksida

har verkligen hunnit ikapp mig!


Ja, lite så!

Jag har sett film och annat som visas på tv idag. Tillsammans med familjen har jag sett Allas hjälte, riktigt rolig och som alltid med barnfilmer tänkvärd. Den handlar om att alltid våga fortsätta följa sin dröm. Passande tema för mig just nu.

Fina familjen är på kyrkogården och ser på de vackra tända ljusen. De tar med sig pizza hem sedan. Smaklökarna har tyvärr försvagats rejält så vi får se hur det smakar. Fast ingen behöver laga mat, det är bra. Sedan blir det fortsatt filmkväll i fåtöljen. Om man bortser från den usla dunderförkylningen så är det riktigt mysigt.

10 kommentarer:

 1. Pappa på burk som går ikväll kan jag varmt rekommendera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag missade tyvärr den. Hoppas att jag får se den en annan gång.

   Radera
 2. Hoppas pizzan smakar bra trots allt. Det är ju så gott - och bekvämt. Fortsätt sedan och ha det mysigt med familjen och bra filmer.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det var en riktigt mysig kväll.

   Radera
 3. Dunderförkylning vill ingen ha - krya på dig framför filmerna!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Nej, förkylningar gör ingen glad.
   Kram!

   Radera
 4. Detta kanske kan pigga upp en höstförkylning. Kolla in på min blogg, jag har skapat en grupp för oss "skrivare", där vi träffas i verkligheten över en fika. All info finns på min blogg idag. :D Hoppas du där på. Du har ju inte så långt dit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jenny! Det låter fantastiskt roligt. Jag önskar verkligen att jag kunnat få vara med på något sådant, men jag bor i Skåne så det är lite långt för mig. Lycka till! Kanske kan jag dyka upp om jag är i närheten någon gång.

   Radera