.

.

fredag 23 november 2012

Lyckliga dagar

är underbara dagar!


Jag strävar alltid mot lycka och harmoni. När man har dem i sin hand och i sitt hjärta kan man klara allt!

Igår var jag i Ullared. Jag är en extremt impulsiv människa när det gäller vissa saker. Jag har helt enkelt svårt att boka saker, för jag gillar att göra dem när jag verkligen vill göra dem. Därför bestämde jag mig när jag vaknade att jag skulle åka dit. Jag köpte en del julklappar och fick med mig lite julkänsla på köpet. Den har lyst med sin frånvaro, trots att jag normalt älskar när det närmar sig december och julens harmoni och glädje. I år vill den sig inte riktigt. Men nu kommer den kanske. Julens magi behöver vi alla!

Min familj hade städat så att det skulle vara fint när jag kom hem. Jag älskar min familj oändligt mycket. Det innebär att jag just nu kan sitta och jobba med mitt andra manus tillsammans med ett glas kallt vitt vin istället för att städa. Lycka!

Och så är det fredag igen! Nu dansar vi in helgen tillsammans med en som verkligen börjar i tid. Och vilken kille, vilken glädje! Jag har svårt att tänka mig annat än att den killen kommer att gå långt och alltid ha kvar sin livsglädje. Nu kör vi! : )

12 kommentarer:

 1. Vilken lyckodag! Inte alls dumt tänkt på morgonkvisten.
  Njut nu av redigeringen och vinet och familjen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Han är så störtskön. Snacka om att älska att dansa!

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen mig med impulsiviteten. Jag kan aldrig planera i förväg eftersom jag alltid vill göra det som faller mig in för stunden.
  Vad gäller jul så har jag inte ens börjat att tänka på den ännu. Men jag förstår att jag måste börja köpa julklappar snart om jag ska slippa stressa. Julkänslan brukar infinna sig lagom till jul ändå så...
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också svårt att planera, nackdelen är att man oftast inte kan få några tider när man är ute i sista sekunden och ska göra något som kräver en bokning. Du har ju rätt i att julen kommer i vilket fall som helst : )
   Kram!

   Radera
 4. Låter som en härligt impulsiv dag Anneli och vilken bonus att komma hem till ett nystädat hem. Din familj vet verkligen hur de ska få dig på allra bästa humör.

  Själv har jag både impulsiviteten och det planerade i mig. Ska vi t.ex. resa utomlands är jag den som har koll på alla tider, hur vi tar oss från a till b och bokar allt. Gillar att ha koll. Men samtidigt är jag den där impulsiva som gärna sätter mig i bilen och gör en roadtrip på väg mot äventyr. Hrm, något skruvad personlighet kanske. ;)

  Dansa och njut av helgen och manusarbete Anneli.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Impulsiva dagar är härliga dagar! Och familjen vet verkligen vad jag vill ha och vill dessutom göra det för mig. Det är mycket rörande och kärleksfullt.

   Att ha båda sidorna är väl säkert det bästa och jag kan också göra både och beroende på vad det gäller.

   Ha en riktigt härlig vecka!

   Kram!

   Radera
 5. Vi dansade faktiskt hemma i köket igår min man och jag, han är fantastiskt bra på att dansa och det var så mysigt. Shoppa i Ullared är inte en av mina favoriter så jag håller mig därifrån. :-)
  Ha en bra skrivhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dans är härligt och den impulsiva vardagliga är fantastisk. Jag gillar att shoppa, men avskyr mycket folk och köer så det gäller att välja rätt dagar.
   Ha en härlig vecka!

   Radera
 6. Härligt att familjen hade städat så du kunde göra det du ville allra mest!
  Själv har jag varit i Stockholm och hämtat hem lite julkänsla :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man blir lite extra kär i familjen ibland! : )
   Att hämta julkänsla låter härligt.
   Ha en härlig vecka!

   Radera