.

.

måndag 5 november 2012

Jag vandrar omkring

i en bubbla där allt jag hör ekar. Eller vandrar och vandrar, jag sover och sitter och ser på tv. Det har slagit lock i mina öron av den här jobbiga förkylningen och det är så obehagligt. Eftersom det känns som om jag skriker när jag pratar så hör ingen vad jag säger när jag viskar för att det inte ska eka i mitt huvud. Fast jag tror och hoppas på att det har vänt och att jag snart ska bli bättre.


Tankarna vandrar visserligen, men de formar väl inte något varaktigt precis. Det är väl förkylningen får vi hoppas. Fast det har börjat byggas upp en längtan efter att titta på mitt andra manus, det som blev liggande när jag inte kunde komma fram till hur jag skulle hantera lektörsutlåtandet. Det var inget negativt, bara något annat än jag själv tyckte. Nu är jag nyfiken på vad lite tid kan ha gjort för att komma vidare i de tankarna. Kanske kan jag se på det klarare nu och förhoppningsvis kan nya insikter och utsikter uppenbara sig för mig. Det har nog blivit dags att jobba vidare med det manuset nu.

12 kommentarer:

 1. Att spola näsan med saltvatten brukar kunna hjälpa. Och att hålla för näsan och blåsa luft med tryck i öronen. Tror du försökt det mesta för att underlätta men tipsar ändå.

  Spännande med manus 2!
  Jag har "hittat" min 1:a idag (det är 2:an som jag skickat till förlag nu).

  Tror du kommer tycka om att redigera igen.
  KryapåKram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag brukar låta det vara eftersom jag är så känslig för tryckutjämning. När jag blåser så blir jag yr, mår illa och håller på att svimma. Det går ju över till slut ändå.
   Vad spännande att "hitta" 1:an, är det dags att redigera den då eller ska du skriva på något nytt nu när 2:an är iväg på äventyr?
   Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att titta på 2:an nu även om jag längtar väldigt mycket efter att få skriva igen.
   Kramar!

   Radera
 2. Svar
  1. Visst är det fantastiskt, det är en kyrka på Hållö.

   Radera
 3. Hoppas att du mår bättre snart.:-) Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stina, det går långsamt men det går åt rätt håll! : )

   Radera
 4. Krya på dig! Känner igen det där.. Mna kan liksom inte tänka, hela huvudet fullt av förkylning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är verkligen lite trögt i hjärnan när man är sjuk. Jag hoppas att jag snart är frisk och pigg igen : )

   Radera
 5. Usch, avskyr att vara täppt i öronen.
  Hoppas du kryar på dig snabbt! *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är riktigt obehagligt med lock i öronen, man lever liksom lite i sin egen värld. Kram!

   Radera