.

.

fredag 17 december 2010

Tusen tack!


Jag fick inte mindre än två tidiga julklappar igår. Ett stort tack till Sofie och Kim för den här fina awarden. Den satte guldkanten på min dag och gjorde den så mycket bättre!

Så här skriver Sofie om min blogg:
Anneli bloggar om skrivandet i kontext av barn, familj och det allmänna sökandet efter mening. Hur hittar man sin röst i skrivandet? Varför är det så viktigt att skriva? Vad innebär det att publiceras?

Och så här skriver Kim:
Trying to follow my dream som berättar om sin vardag i väntan på svar från förlaget angående bokmanuset...

Man blir så glad mitt i allt julstök. Sofies blogg ger mig en massa inspiration om att skriva. Hon känns lugn och klok och hon är lika passionerat intresserad av att skriva som jag är. Kim sprudlar alltid av idéer och tips. Båda två är omtänksamma och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter. Ni hjälper mig framåt och uppåt. Tack för det!

Då ska man berätta tre saker om sig själv och skicka vidare till tre stycken.

 1. Jag mår bäst om jag bor vid havet. Mer än gärna vid medelhavet. Havet är för mig som ett livselixir och det gör min själ harmonisk.
 2. Min familj är lika viktig för mig som mina egna hjärtslag är, utan dem är jag ingenting.
 3. Att skriva kommer tätt följt därefter. Det är min drog och det kan göra mig euforisk och får mig att känna mig levande på ett helt unikt sätt.
Så ska jag då skicka vidare till tre bloggar vilket inte är helt lätt då det finns så många som inspirerar mig. Men det blir:

Malin, Costa Brava för att hon är helt galet produktiv och har en passion för skrivandet som jag sällan skådat. Hennes energi är så upplyftande att den når ända hit till Sverige och mig.

Adela som har den vackraste blogg man kan tänka sig. Hon inspirerar mig med sina fantastiska bilder av inredning och mode. Samtidigt har hon en djup eftertänksamhet som jag tycker mycket om.

Amanda som är så generös med fantastiska tips om skrivande. Hon har också en härligt avslappnad inställning till livet som är så befriande.

Tack för att jag får följa med er på er bloggresa!

5 kommentarer:

 1. Amen guuuuuuu så jag bugar o pussar dig :D

  SvaraRadera
 2. Så fina saker du skrev, roligt att få ta del av dem. Inte visste jag att du också älskade havet. Kramar från Kim

  SvaraRadera
 3. TACK söta Anneli för awarden! Jag blir jätteglad att du tycker så och att jag kan inspirera dig! Känns som "jag känner dig" fast vi inte träffats;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 4. Grattis till de fina och välförtjänta awarderna Anneli! :) Du är verkligen värd allt blogglitter som finns vännen. Ett hjärta av guld och en underbar blogg som man inte kan vara utan. Njut av dina fina awarder på samma vis som vi njuter av din fina blogg och alltid lika vänliga kommentarer på våra egna bloggar. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Malin, Costa Brava:
  Det är jag som ska tacka för härlig läsning i din blogg :)

  Kim:
  Tack! Havet är ett kapitel för sig :)
  Kram!

  Adela:
  Din underbara blogg ger mig många tips och godis för ögonen. Och så tycker jag om din inställning till livet. Jag håller med dig, det känns som verkligen som vi känner varandra trots att vi aldrig träffats. :)
  Kramar!

  Lotta:
  Tack, snälla du! Jag blir tårögd av dina fina ord. Precis som du säger så blir man så glad över lite bloggglitter och att någon uppskattar det man skriver :) Tänk vilka fantastiska vänner man hittat här ute i cyberspace. Det gör mig så glad.
  Kramar!

  SvaraRadera