.

.

söndag 5 december 2010

Den här vinternDet verkar på de flesta prognoser som om vi kommer att få ännu en lång och kall vinter. Rhododendronbusken ser väldigt ledsen och hängig ut och det gör den bara när det är kallt. Egentligen är det kanske inte mycket att fundera över för det blir ju som det blir oavsett men en del saker kan vara bra att förbereda om kylan kommer att bestå. Jag behöver varma gosiga kläder när jag sitter och skriver på vinden där vi har vår arbetsplats. Därför har jag köpt ett par torgvantar som är mycket sköna att ha på sig när man skriver. Tre varma sköna tröjor har också fått inhandlas och sedan har jag såklart mina varma duntofflor som höll mina fötter varma redan förra vintern. Nu är jag redo, det här året ska jag inte bli överrumplad av den långa kalla vintern.


8 kommentarer:

 1. Bra nu är du förberedd ordenligt!=) Torgvantar när man skriver var ju en bra idé;) Vi får hoppas att våren kommer tidgare än förra året i alla fall!

  Varma kramar;)
  Adela

  SvaraRadera
 2. Jösses vad med kläder :) Jag skulle nog dö av värmeslag! :)Huvudsaken du är bekväm :)

  SvaraRadera
 3. Adela:
  Man får göra det bästa av situationen :D
  Lika varma kramar tillbaka!

  Trillingnöten:
  Jag har inte alla kläder på mig samtidigt :D Att hålla händerna och fötterna varma är viktigast! Det kan bli kallt i ett stort hus, särskilt när man sitter stilla och skriver på vinden :)

  Annelie:
  Förra vintern blev jag väldigt kall om händerna när jag skrev. I år blir det mycket bättre med mina nya torgvantar :)

  SvaraRadera
 4. Näe, frysa är inte kul!
  Tror jag snor din idé med torgvantar, bor nämligen i ett dragigt gammal hus där man knappast trippar omkring lättklädd i vinterkylan. :)

  SvaraRadera
 5. Märta:
  Vi bor också i ett gammalt stort hus som inte är särskilt varmt på vintern. Det är perfekt med torgvantar när man skriver :)

  SvaraRadera
 6. Torgvantar! Vilken suverän idé! Jag som alltid fryser om händerna när jag sitter och skriver. :) Ah, tack för dagens bästa tips!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Nina:
  Varsågod, själv älskar jag mina :)
  Kram!

  SvaraRadera