.

.

onsdag 1 december 2010

Back on track


Orkutjunks.com™


Jag har absolut inget att klaga över även om man ibland måste ge uttryck för sina innersta önskningar. Mål måste man alltid ha. Så mycket fruktansvärt som pågår i världen samtidigt som jag lever detta fantastiska liv. Min familj är ju de som gör att jag kan och vill skriva. De är min outsinliga inspirationskälla. Utan dem finns det inga ord att skriva. Det man verkligen vill, det kan man. Allt handlar om prioritering. Det är så mycket som händer i december och man ska vara snäll mot sig själv. Man kan göra allt, bara inte allt samtidigt!

5 kommentarer:

 1. Man behöver definitivt vara snäll mot sig själv i december (och inte försöka göra för mycket för andra) annars är risken att man blir rätt pestig för sin omgivning.

  Har lyssnat två gånger på Ben Okri nu och känner mig förtrollad av honom. Så härligt med en människa som gör pauser när han pratar! Känns som att han verkligen pratar inifrån sig själv. Man är ju van att allt ska gå så fort nu för tiden och där sitter han och väntar in sig själv som om det är världens självklarhet. Underbart!

  SvaraRadera
 2. Hej där, ramlade in här via virriga vägar bland andra bloggar.
  Ser att du har författardrömmar, spännande.
  Jag har aldrig haft det... tills för en tid sedan då envisa bloggläsare påstod att jag skulle kunna skriva en bok. Nu har jag svårt att få det ur huvudet - men det går sannolikt över :)

  Lycka till med ditt skrivande.

  SvaraRadera
 3. Nilla:
  Nilla:
  Vad kul att du finns kvar i cyberspace, jag är ju så nyfiken på ditt fortsatta skrivande :)

  Visst beskriver Ben Okri fantastiskt bra om önskan att skriva förtrollande. Jag lyssnar på honom lite då och då för jag blir så inspirerad. Hans eftertänksamhet när han berättar gör att vad han säger tränger in på djupet. Det är härligt att höra på någon som tar tid på sig för att säga precis det som känns rätt. Man blir lätt förtrollad av att lyssna :)

  CLE:
  Tack!
  Jag brukar läsa din blogg för jag gillar blandningen där.

  Att skriva är det absolut roligaste som finns så om du överhuvudtaget funderar på det så tycker jag absolut att du ska försöka :)

  SvaraRadera
 4. Så sant! Är det någon månad på året då det är extra viktigt att vi är snälla mot oss själva är det verkligen december månad. Allt för många stressar allt för mycket och mår dåligt. Vi skulle nog alla må bra av att korta ner våra "måste-listor" emellanåt och ha relistiska krav på oss själva.

  Ta det lugnt och passa på att njuta i december Anneli! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Lotta:

  Det är så lätt att ta på sig för många måsten och så orkar man inte hela vägen. Jag ska verkligen försöka att njuta av den här december.

  Ha en härlig dag!

  Kram!

  SvaraRadera