.

.

onsdag 15 december 2010

Födelsedag, bakning och böcker

birthday-quotes-graphics-8
Birthday Quotes | Forward this Picture

Idag är det makens födelsedag. Vi har uppvaktat honom på sängen med bland annat  lussebullar från gårdagens bak. Vi bakade pepparkakor och lussebullar. Jag hade fyra mjöliga barn i köket igår, de är så gulliga med mjöl överallt. Lyckliga och stolta åt de av sina egenhändigt bakade pepparkakor och lussebullar.


Efter uppvaktningen tog jag min vanliga powerwalk och sedan fick maken, jag och lillkillen spendera en del av födelsedagen med att handla mat inför helgen då vi ska fira minijul med mina föräldrar som åker bort över julen. Nu har vi mat i varenda vrå där maten hör hemma. Vi köpte också en julgran som nu väntar på att bli klädd. Sedan bjöd jag älskade maken och lillkillen på asiatisk mat till lunch. Ikväll blir det kräft- och räkafton.

På Willys sålde de tre pocketböcker för 89 kronor så det blev tre böcker som fick följa med hem. Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson, Sommardöden av Mons Kallentoft och Gurnseys litteratur- och potatisskals- pajsällskap av Mary Ann Shaffer. Nu har jag väldigt mycket att läsa. Underbart!

5 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt att stöka med barnen i köket... extra kul när de får bjuda sin pappa på sängen också! Vilket kap! Maj Gulls bok skulle jag gärna vilja ha! Du ska ha en fortsatt fin kväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig dag ni haft på makens födelsedag och allt. Barnen och jag ska till mormor till helgen och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas det blir mysigt också.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nej, nu blir jag lite avis... tror jag måste beställa lite böcker :-)

  SvaraRadera
 4. Grattis till makens födelsedag!
  Måste också fixa fler böcker!

  SvaraRadera
 5. Jag blev också bok-sugen nu när jag såg ditt inlägg!!! Men jag beställde Amandas bok igår, så jag inväntar den. Ska bli spännande.

  SvaraRadera