.

.

lördag 25 december 2010

Juldagen

På juldagen ska man bara ha det skönt och pyssla med sina julklappar och äta god mat. Gårdagen bar med sig massor av fina julklappar. Själv är jag mer än nöjd. Jag fick en efterlängtad minidator av käraste maken. Han gav mig också en redan bokad helg i Karlskrona, tillsammans med maken såklart och mina två bästa vänner som bor där. Barnvakt är ordnad och vänner ska vara på plats. Det ska bli jättekul för det var länge sedan jag fick träffa dem. Gulligt och mycket företagsamt.

Här hemma pysslas det just nu i varje hörn med elektroniska och andra julklappar. Barnen var precis så tacksamma för allt de fick som jag önskar att de ska vara. Ögonen glittrade och munnen log. En och annan glatt studsande barnkropp fick vi också se. Underbart!


Dottern stod för sötaste julgodiset. Gröna marcipankulor doppade i vit choklad och rosa strössel.


Alla fina julkort och julbrev läses på julaftonsmorgon. Det blir en skön och mysig start på julafton.


Änglarna svärar runt oss hela tiden och skänker ro och frid. Tacksamhet över allt vad livet ger oss är på sin plats. Alla är inte lika lyckligt lottade som vi är och våra tankar går till dem extra mycket nu i jultid.


Kalkonen står i ugnen och hasselbackspotatisen är på gång. Det ska bli gott att äta igen trots all julmat och allt julgodis som slank ner igår. Sedan ska det bli skönt att sjunka ner i soffan och se på Stjärnorna på slottet och en bra film.

Hoppas ni har en riktigt skön juldag.

4 kommentarer:

 1. Ja, jätteskönt här också.
  Vi har just ätit en stark kycklinggryta; skönt avbrott från all skinka:)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin tradition att läsa alla julkort och julbrev på morgonen! Kanske gör vi så också i framtiden :) När vi får lite mer julkort! Vi åt också kalkon igår. Jättegott! Ha en god fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Låter som en toppenmysig jul och rofyllt=)

  Julkramar
  Adela

  SvaraRadera
 4. Vilken fin julklapp! Såna där någon lagt ner och fixat för en på det sättet är de absolut finaste man kan få! God fortsättning.

  SvaraRadera