.

.

torsdag 30 december 2010

Den bästa presenten


Jag fick två awards innan jul och man kan inte få en bättre julklapp. Jag fick en av My Myself and I och en av Ninas skrivarlya. Tack snälla ni!

My Myself and I skrev så här:
Jag skickar den vidare till 3 medsystrar - i kampen om att bli utgiven. Så inspirerande att läsa om andra som är i samma situation som jag själv.

Nina skrev:
för att hon har en så underbar inställning till skrivandet. Hon är så positiv trots motgångarna. Men snart släpper det Anneli, snart får du ditt kontrakt!

Så nu ska jag berätta 3 saker om min själv och sedan skicka vidare awarden till 3 personer.

 1. Att läsa böcker har varit en stor del av mitt liv ända sedan jag var liten. Alla böcker jag har läst  har gett mig insyn i en oändlig mängd olika livsöden och en förståelse för saker som jag aldrig upplevt själv. I böckerna finns allt det som man inte hinner eller kan få vara med om under en livstid. Det är därför jag älskar att skriva, för den där känslan av att få skapa världar.
 2. Jag älskar att se snyftiga amerikanska julfilmer. Just nu har jag fått frossa i dem i några dagar och tårkanalerna är ordentligt rensade.
 3. Jag är fruktansvärt morgontrött och tycker att väckarklockan är så tråkig. Tur att jag har en morgonpigg make som tar den biten. Jag stiger upp när barnen är färdiga och säger hej då innan de går till skolan. Där är jag nästan rituell, jag måste säga hej då och krama dem annars känns inte resten av dagen riktigt bra.
Så ska rewarden vidare till tre andra fina bloggare. Det är den biten som är svårast, men de blir:

Life is like a box of chocolates för hennes härliga beskrivning av alla vardagliga men också festliga tillfällen i livet. Hon har alltid någon liten klurig fundering på gång. Och så har hon en supergullig dotter.

Min plats i solen för hennes positiva sätt att beskriva alla livets skiftningar. För hennes hjärtevärmande kommentarer och varma personlighet.

Channal för hennes fantastiska bilder och nostalgitrippar som lockar till varma leenden.

3 kommentarer:

 1. Oj, tack vilken fin nyårspresent!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Åh Tack!!! Vad glad jag blir :) En perfekt avslutning på detta året måste jag säga! Ska ta mig an utmaningen i helgen!
  Jag gillar också julfilmer och ser fram emot nya som kommer varje år :)Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till alla dina välförtjänta awarder Anneli! Vilket underbart bloggår du har haft och den värme du sänder ut via din blogg och dina kommentarer skickas tillbaka till dig tusenfalt. Sträck på dig och njut av all uppskattning. Den är du värd!

  Och vad roligt att jag är en av dem du skickar awarden vidare till. Tusen tack! :) Vad glad jag blir och vad värmande gott det gör i hjärtat. Blogglitter kan man aldrig få för mycket av och det inspirerar till att blogga vidare på det nya året. Tack för dina fina ord om mig och min blogg. De bevarar jag med glädje i hjärtat och tar med mig in i det nya året. Vilken härlig nyårspresent! TACK! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera