.

.

torsdag 16 december 2010

Den där känslanDen där känslan av att man måste skriva. Den som gör att man blir frustrerad och som gör att man saknar en livsviktig del i livet. När man bara måste skriva. Jag har varit tvungen att bestämma mig för att jag inte ska skriva innan julhelgen är över för att jag inte ska bli helt galen av frustration. Det är så mycket som händer nu som har med julen att göra men också allt annat, som födelsedagar och vardagen som ska flyta på. Så för att behålla lugnet så får jag avstå att skriva några dagar till och när jag nu har bestämt mig så känns det mycket mer harmoniskt. Jag vet ju att det är en kort period, trots allt. Men jag längtar i smyg tills allt lagt sig och jag kan fortsätta att skriva. Jag tänker skriva i tre dygn i sträck så att jag får ta igen allt som pockar på att få komma ut. Snart, snart!

9 kommentarer:

 1. Jag känner mig också frustrerad, men idag ska jag snabbt skriva ner ett par sidor och skicka iväg till läraren - bara för att få nästa uppgift. Jag blir tokig på att aldrig komma någon vart.
  Jag tror det är klokt att låta julen och allt annat få den tid som behövs.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag älskar den här typen inlägg:) Du har en utmärkelse att hämta hos mig!

  SvaraRadera
 3. Tack för att du hittar sådana guldkorn och delar med dig! Han säger det så bra.

  När jag läste mitt manus och fick två små barns ögon att tindra häromdagen fick jag min belöning. Allt annat är sekundärt.

  SvaraRadera
 4. Ja det kliar verkligen i mig också. Jag vill skriva, men hinner inte riktigt. Nu hoppas jag bli klar med min sista uppgift för i år redan innan jul, och då ska jag försöka hinna skriva lite under jullovet. :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt att känna så kan jag tro att man har så mycket i sig som vill komma ut!=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 6. Stort och smått:
  Usch ja, man måste träna på att tygla frustrationen. Just nu mår jag bäst om jag tar bort en del på schemat för att kunna njuta av julen.

  Hoppas att det går bra för dig med dina uppgifter.

  Sofie B-C:
  Tack!
  Jag blev så glad för utmärkelsen, vilken ära!

  Jenny Lindgren:
  Det är bitterljuvt att längta ibland!

  Annelie:
  Tack, jag tycker också att man förstår hans passion för att skriva.

  Jag förstår verkligen vilken belöning det måste vara att se uppskattningen i ögonen hos läsare/lyssnaren. Jag ryser när jag tänker på det. Allt annat är verkligen sekundärt.

  Nina:
  Åh, det där härliga kliandet! Jag hoppas också på skrivtid under jullovet.

  Adela:
  Det är så häftigt men man blir lätt frustrerad av avsaknaden av tid. Man har ju ett liv att sköta också. Men det är ett härligt liv :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Ja, det är kanske bäst så man inte blir besviken att det inte blir av! Och det är frustrerande.

  SvaraRadera
 8. Ibland ska man få längta....då blir det ännu bättre sen.
  Kram

  SvaraRadera