.

.

torsdag 25 augusti 2011

I dag i berg- och dalbanan


Morgonen började i dalen, kan man väl gott och väl säga. Det grå vädret gjorde väl sitt till. Livet utan riktig dator, har gjort livet lite tråkigt. Särskilt när man ska göra en stor redigering, som man ser så mycket fram emot. Jag kände mig inte riktigt hemma i den lilla datorn. Allt som jag behöver för min redigering finns inte där. Jag kunde inte komma igång på riktigt. Jag väntade ju. Försökte ha tålamod. Kanske var tålamodet lite svagt när jag vaknade i morse. Därför började jag med att ta en promenad. Då ville världen visa mig sin välvilja, och molnen som skulle täcka vår del  av jorden idag sprack plötsligt upp, och solen gjorde min väg vacker. I samma ögonblick som jag kom hem försvann den igen. Lustigt! Då kom kära maken och berättade det som jag väntat på. Datorn hade kommit under tiden som jag tog min promenad. Dessutom hade han kopplat upp och fixat allt, så den var redo att användas. Han är bäst min älskade make. Nu har jag min dator med dubbla skärmar och jag säger bara att det är fullkomligt fantastiskt när man redigerar. På ena skärmen har jag manuset med lektörsutlåtandet och på andra skärmen manuset som jag ändrar i. Rekommenderas å det varmaste för alla som skriver. Så nu är jag högst uppe på berget igen och det kittlar i magen av förväntan. Snart börjar nerfarten och den härliga blandningen av rädsla och ren förtjusning. Just nu är jag fullkomligt överlycklig. Nu börjar jag redigera på riktigt! Jiihaaaa!!!

9 kommentarer:

 1. Åh vad härligt när det vänder till det bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Lycka till! Jag redigerar också för fullt! Vad häftigt det är att läsa allt sammanhängande!

  SvaraRadera
 3. Det har nästan varit lite Julafton för dig idag då... :)

  Lycka Till!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att du kom upp från dalen, fick både solsken och ljus från två datorskärmar. Han är guld värd din make och uppskattad av dig - mysigt:-)
  Kör på nu och håll dig kvar på banan när det svänger ...
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Det där är ett hett tips! Vilken idé! Jag är glad att det blev ett bra avslut på en lite upp-och neddag!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att få sätta igång "på riktigt" och vilken omtänksam man du har som fixade allt så det var klart att börja när du kom tillbaka:-)

  SvaraRadera
 7. Åsa:
  Absolut Lycka :)

  Jeanette:
  Det känns så härligt! :)

  Caroline:
  Tack snälla du och detsamma!
  Det är en otrolig känsla att läsa allt man har skrivit och få ett samlat intryck av hela texten.

  GlimraSkimra:
  Definitivt :) Tack snälla du!

  Ebba:
  Jag njuter verkligen av utsikten här uppe på toppen :) Jag ser fram emot alla härliga svängar. Maken är en riktig guldklimp. Han gör mig glad.
  Kram!

  Trillingnöten:
  Det är skönt när man äntligen når toppen! Dubbla skärmar är helt otroligt när man redigerar.

  Helena:
  Det är en fantastisk känsla!
  Maken hjälper mig och stöttar mig, det kan verkligen behövas ibland :)

  SvaraRadera
 8. Härligt! Jag kan tänka mig att två skärmar är rena himmelriket när du redigerar. Vilken underbar man du har som gör allt för att underlätta ditt arbete. :)

  Lycka till med redigeringsarbetet!

  Kram Lotta

  SvaraRadera