.

.

måndag 22 augusti 2011

Nehejdå


Det blev inget skrivet idag heller. Trots att jag laddat något helt galet. Istället blev det mystid, först på förmiddagen med lillkillen och så på eftermiddagen med nästyngstingen. Inte så illa det heller. Nästyngstingen hade fått ett alldeles eget BR presentkort och idag skulle något äntligen köpas. Lycka! Vad blev det då? Efter att vi gått igenom varje liten vrå i leksaksaffären så bestämde han sig till slut för handklovar!? Ja, handklovar ville han ha, så handklovar fick det bli. Sedan åt vi glass. Efter det hittade jag två par skor på rean till nästyngstingen och ja, ett par skor till mig också, i förbifarten. Så, alltså ingen skrivtid idag men i morgon är en annan dag! Jag ska i alla fall försöka hinna läsa igenom sammanfattningen. En gång till!

Det verkar som om det kan bli två datorskärmar för mig eftersom vi tydligen har en extra skärm. Det ser jag fram emot. Och så hoppas jag att nya datorn kommer snart. Det skulle kännas bättre att redigera på den.

Annars tänkte jag på det där med tid och att skapa mer skrivtid. Detta kanske skulle vara en lösning. Även små stunder kan vara viktiga :)


5 kommentarer:

 1. Haha, kanske inte helt fel :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ha ha ha nja...var sak har sin tid, kör jag på!
  Låtr som att din dag var mkt trevlig, umgånge med barnen är ju underbart!
  Lycka till med skrivandet i morgon då!
  kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Hahaha, med den toan riskerar man garanterat köbildning!
  Din dag låter iaf härlig. :)

  SvaraRadera
 4. Susanne:
  All extra skrivtid man kan få är bra :)

  Caroline:
  Tack! Jag hoppas att jag hinner skriva imorgon.

  Märta:
  Köbildningen kan ju bli ett problem förstås :)

  SvaraRadera
 5. Det där sista var ju perfekt! Att jag inte tänkt på det tidigare :) Väsrta lyxstolen!

  SvaraRadera