.

.

söndag 21 augusti 2011

Jag bara förbereder mig

I morgon börjar en ny vecka. Den första hela veckan för barnen den här terminen. Nu börjar det på riktigt. Så också för mig, och jag ser otroligt mycket fram emot det. Att skriva igen! Jag vet inte ens hur många veckor som gått sedan jag skrev sist. Underbart på alla sätt som jag kan tänka mig. Tråkigt bara att den nya datorn inte har kommit än. Men vad gör det? Jag får skriva på min minidator tills den kommer. Bara jag får skriva. Maken har en idé om att jag ska ha två skärmar när jag redigerar. Det har han själv och han tycker att det är fantastiskt. Praktiskt när man jobbar med flera saker samtidigt. Det kändes inte som någon dum idé alls. Då skulle jag kunna ha det lektörslästa manuset på en skärm samtidigt som jag redigerade på den andra.

I väntan på skrivtid så laddar jag och låter mig inspireras.

5 kommentarer:

 1. Förstår ditt skrivsug:-)
  Hmm ... två skärmar - ja varför inte!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Höstkänslorna och energin efter sommar, sol, värme och semester gör skrivklådan svår :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lycka till idag nu! Och vilken superidé med två skärmar. Du blir ju värsta high tech! :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är faktiskt ganska skönt när allt går tillbaka till vardag igen med rutiner och allt vad det innebär. Blir ju lite mer egentid då...

  SvaraRadera
 5. Trillingnöten:
  Tack, men det blev ingen skrivtid alls! Men det blev en härlig dag i alla fall :)

  GlimraSkimra:
  Hösten brukar kännas skön och avkopplande. Med mer inomhustid och mer skrivtid. Och levande ljus och massor av mys. Perfekt! Tills man börjar längta efter sommaren igen :)

  SvaraRadera