.

.

onsdag 24 augusti 2011

I dag

har jag redigerat. Bland annat.


Jag har också lyssnat på några sommarpratare som jag har missat under sommaren. I princip brukar jag missa de flesta. Inte för att jag inte vill höra, utan för att det är under sommaren och semestern då livet inte följer klockslag. Nu försöker jag ta igen tiden. Jag förundras över alla tankar och funderingar över livet som alla dessa  människor har. Måste för ett litet ögonblick undra vad jag själv skulle prata om i ett sådant program. Det känns inte som om jag skulle ha något av intresse att prata om överhuvudtaget. Och musik. Hur väljer man musik till ett sådant program? Några få låtar av all fantastisk musik som finns. Nu har jag ju inte något att oroa mig för på den punkten. Inte ännu i alla fall. Men vem vet? :D

5 kommentarer:

 1. Ja för att börja med det sista - vem vet?!
  Den dagen är kanske närmare än vad du vet och tror?

  Musiken tror jag inte att jag själv skulle ha några problem med om jag skule sitta där som sommarpratare (men det tror jag inte är aktuellt under min livstid!)
  Kanske för att jag levt så länge och har bred musiksmak? Vem vet?

  Du kommer bli en skitbra sommarpratare när den tiden kommer - det är jag övertygad om:-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det finns så mycket kloka ord i sommarpratet att det är svårt att fatta :) De allra flesta hade mycket vettiga saker att prata om tycker jag. Det är första sommaren som jag faktiskt lyssnat på nästan alla :) Annars blir det här och där som jag klämmer in...

  SvaraRadera
 3. Haha, sådär tänker jag också. Vilken musik jag skulle välja. Det enda jag vet med säkerhet är att jag skulle ha med mig Monica Zetterlunds "Nya röster sjunga". (Eller, titeln kanske faktiskt heter något annat ...?) Jag är så vansinnigt rädd för döden och den låten är så fin och får mig att slappna av lite. Jag skulle inte kunna hålla ett sådant program utan att ta upp döden.

  SvaraRadera
 4. Har inte lyckats få till att lyssna på en enda Sommarpratare i år. Men du är inte dum du, som lyssnar på dem i efterhand. Tänkte inte på det...

  SvaraRadera
 5. Ebba:
  Tack, vad gullig du är! :) Det är precis lika möjligt att du sitter där och pratar som att jag skulle göra det. Jag är helt säker på att du skulle vara mycket inspirerande.
  Jag har också levt så länge att det finns oändligt mycket bra musik att välja på. Det är det som skulle vara så svårt. Att välja några få bland alla dem.
  Kramar!

  Trillingnöten:
  Folk är så duktiga och inspirerande. Det är kul att höra på dem.

  Hanna:
  Döden låter intressant att gå in på. Det är ett ganska outforskat ämne för oss levande på ett sätt. På ett annat sätt förföljer det oss hela livet utan att vi vill det. Själv undviker jag tanken på alla sätt som går, utan att lyckas.

  GlimraSkimra:
  Det är så bra att de finns kvar så länge så att man hinner lyssna på dem i efterhand.

  SvaraRadera