.

.

onsdag 1 juni 2011

Oro och refusering


Jag blir rörd av oron över min hälsa här på bloggen. Jag hade inte ens tänkt tanken på propp men blev såklart orolig när tanken väl väckts. Jag har nu pratat med svärfar som är överläkare och professor. Han är övertygad om att det inte är en propp vilket gör mig lugn igen. En propp har helt andra symptom. Härligt! Ibland måste jag erkänna att jag förstår hur nära döden man är precis varje dag. Ingen rolig tanke, men väl så viktig. I alla fall om man tar lärdom av den och lever sitt liv så fullt ut man kan varje dag.

I dag kom något annat som inte är lika roligt. En refusering på barnboken. Ett mycket trevligt och positivt brev, men ändå en refusering. Ja, ja, vad är väl en bal på slottet. Underbar, såklart! Men jag får komma en annan gång.

9 kommentarer:

 1. Man tar nya tag och hittar sina egna vägar! Det går tillslut!

  SvaraRadera
 2. Så GLAD jag blir - att Dr Svärfar uteslöt propp av ngt slag:-)
  Genom cyberrymden o i tanken sänder jag ett fång daggvåta rosor som tröst - refusering på fredagar är olustigt. Att bli antagen på en fredag skulle istället vara toppen - då klarar man sig utan rosor ett bra tag - tror jag, har ju inte fått prova på det jag heller.
  MEN det är ju INTE fredag idag! Bara känns så!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Skönt att det inte var en propp!
  Tråkigt med refuseringen. Jag har lagt ut något på min blogg till dig idag! http://kim-m-kimselius.blogspot.com/2011/06/for-din-varme-generositet-och.html
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Skönt!
  Ta åt dig den konstruktiva kritiken om det var det du fick och jobba om manuset.

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att höra att du har varit dålig Anneli, men skönt att höra att du mår bättre och att det inte var något farligt. Jag hoppas att du snart är uppe på benen igen.Krya på dig!

  Tråkigt med refuseringen men samtidigt är det positivt med ett brev. Alla vägledande råd är både viktiga och välkomnande. Så kämpa på vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hanna:
  Du har så rätt, vill man så kan man :) Det har du verkligen visat.

  Ebba:
  Tack snälla du för de underbara rosorna. De gjorde min dag så mycket ljusare. Refuseringar är INTE kul och det gäller att behålla sitt självförtroende. Att bli antagen vilken dag som helt i veckan skulle gå bra, tycker jag :)

  Dr Svärfar är verkligen en tillgång i vår familj. Han löser många små funderingar både fort och smidigt :)

  Det är inte fredag idag heller så det betyder att det blir en riktigt lång och härlig helg.
  Kram!

  Malin:
  Jag har redan en annan tanke med manuset :) Vi får se om det kommer att fungera.

  Lotta:
  Tack! Att ha ont är inte kul men nu är jag definitivt på bättringsvägen.

  Refuseringar är inte kul men de är en del av hela processen. Jag kämpar vidare!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Kim:
  Jag är mycket lättad. Refuseringen är inte kul men det är bara att kämpa vidare :)
  Tack snälla du, jag ska gå in och kolla upp vad jag har fått.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Skönt att ha en svärfar som är läkare. Jag har en som är polis - det känns också tryggt:). Och dessutom är hans fru läkare. Vissa av oss har det bra!

  Att inse att livet är ändligt, åtminstone i den här formen, kan vara rätt smärtsamt, men samtidigt göra den tid som är kvar så mycket värdefullare. Jag brukar tänka att vi alla är döende och det borde göra att vi ser till att älska mer, ha roligt oftare och oroa oss mindre.

  Kram kära vän!

  SvaraRadera
 9. Maria:
  Ja verkligen, vissa av oss har det bra :) Läkare är fantastiskt bra att ha tillgång till dygnet runt. Poliser är inte heller fel då och då. Dina ord : att älska mer, ha roligt oftare och oroa oss mindre, kunde inte vara mer rätt. Det är på det sättet jag försöker att leva, även om det inte alltid lyckas.
  Kramar tillbaka!

  SvaraRadera