.

.

måndag 27 juni 2011

Förra sommaren

redigerade jag mitt första manus. Det var i augusti och det var precis lika varmt som det har varit idag. Idag redigerar jag mitt andra roman manus. Med solglasögonen på under tiden som armar och ben blir bruna och själen får njuta av en underbar sommardag. Det är ungefär 40 sidor kvar. Sedan ska ändringarna in i dokumentet på datorn och efter det ska det få vila under sommaren.

Det är en overklig känsla att ha skrivit färdigt två hela romaner. För två år sedan trodde jag inte att jag skulle kunna skriva färdigt en och två fanns inte ens i min sinnevärld. Jag lever fortfarande gott i den härliga känslan.


Idag har jag dessutom varit på fotvård. Varför gör man inte det oftare? Det är ljuvligt att bli lite bortskämd en stund. Fast nu är fötterna smutsiga igen. Välmanikyrerade (heter det verkligen så???). Men smutsiga. Det är ju ändå sommar!

7 kommentarer:

 1. Vad hände med roman 1 och vad händer så småningom med roman 2? Själv har jag som mål att skriva färdigt i sommar - 70.000 ord på 5 veckor... Nåväl, vi får väl se.

  SvaraRadera
 2. Roman 1 har skickats till 5 förlag varav 4 har refuserat. Nu ligger den hos en lektör. Roman 2 kommer att hamna hos en lektör efter sommaren.

  70 000 ord på 5 veckor låter mastigt, men har man gott om tid så är det helt klart möjligt! Lycka till, klart du klarar det!

  SvaraRadera
 3. Goa Anneli...tack för dina ord hos mig...det betydde mycket!;) Skönt med människor som förstår...;) Så härligt du har det som kan jobba ute i solen! Jag önskar dig all lycka med dina böcker!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att kunna bocka av saker (romaner) som inte är riktigt inplanerade. Nu är det verklighet:-) BRAVO!

  Mjuka fötter är gott - jag får fottvätt varje dag av vovven:-)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Adela:
  Tack snälla du! Det är så mycket skönare, vad man är gör, när solen skiner och det äntligen är sommar! :)
  Kramar!

  Ebba:
  Det är verkligen en härligt känsla att känna att man har lyckats med att skriva två romaner. Nu ska de "bara" publiceras också :D
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. tänkvad saker kan hända på bara ett år! Skönt att slippa veta ibland, men oftast skulle det vara lite kul att få se en glimt av vad som komma skall! Du har jobbat hårt under året!

  SvaraRadera
 7. Trillingnöten:
  Ett år går så oändligt fort och ändå kan så mycket hända :)

  SvaraRadera