.

.

lördag 11 juni 2011

En väldigt speciell dag


Idag är det lillkillens 5-årsdag. Det är speciellt när minstingen fyller år. Man kan liksom inte fatta var alla år tar vägen. Var det inte helt nyss han föddes? Alldeles nyligen som jag vaggade honom i min famn. Nu är han en stor liten kille. En som börjar hitta sin egen väg i världen. Han älskar sin mamma och kan bara tänka sig att gifta sig med henne. Han är mysig och go och talar varje dag om att han älskar sin mamma. Han är stor och tuff och gillar alla sporter. Han är eftertänksam och kommer med många tänkvärda funderingar. Han vill komma ikapp i allt som hans storasyskon gör. Han är den bästa lilla killen man kan tänka sig.

Idag fick han sitt efterlängtade basebollset som hans snälla moster skickat efter ända ifrån Frankrike efter som det inte är någon stor sport i Sverige. Knappt någon sport alls i Sverige. Han fick spel och filmer och ett eget riktigt fiskespö som fisketokiga morfar köpt. En boll såklart, den killen kan aldrig få för många bollar. Han är lika lycklig för varje ny boll han får. Och så en cool elbil, av mamma och pappa, som han längtat efter i flera år. Fast den kommer nästa vecka. Han fick en utskriven bild på den och blev överlycklig över den fina bilden, som han trodde var presenten, som han på en gång ville sätta upp på väggen. Jag tror knappt att han förstod att det snart kommer en riktig. Det gör inget för han var mer än nöjd med sin dag. Då kommer det en extra överraskning snart som bonus. Och alla tänderna är fortfarande kvar. Det är lycka!

Nu har gästerna gått och min födelsedagskille har valt film. Dags för mys!

Grattis mitt älskade barn!

5 kommentarer:

 1. Då vet jag två lyckliga födelsedagsbarn idag:-)

  Skönt att tänderna sitter kvar:-) Söte killen:-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ebba:
  Vilken härlig känsla att veta att två lyckliga barn firade på samma dag i två olika delar av Sverige.

  Tänderna sitter stenhårt och tanken kom upp om när tänderna egentligen skulle tappas om inte idag. Svår fråga! Vi fortsätter att utveckla tanken vidare, tills sonen är nöjd :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Underbart! Grattis till lillkillen :) Han har många fina syskon att se upp till så det är klart att han vill skynda på lite :)

  SvaraRadera
 4. Trillingnöten:
  Tack! Så är det absolut, det är bråttom att komma ikapp :)

  Åsa:
  Varje tid har sin charm. Fast små killar är gulliga :)

  SvaraRadera