.

.

torsdag 30 juni 2011

Vad är oddsen för det

När jag gick i lågstadiet gick det en kille i min klass som sedan flyttade i trean. Jag har ingen aning om var. Min värld var ganska liten på den tiden. En speciell händelse  med honom inblandad i, finns med i min första bok. Inte exakt som det var, men nära nog. Jag menar, vad är oddsen för att han minns det. Det är trots allt många, många år sedan.  Nu har han försökt få kontakt med mig via min syster som har kvar vårt gamla efternamn. Ja, inte bara mig utan de som gick i klassen då. Vad är oddsen för det? Precis nu efter så många år. Nu känns det inte riktigt bra att ha händelsen med i boken. Inte för att det var någon jobbig eller obehaglig händelse, men det känns ändå konstigt. Förut var det liksom så väldigt långt bort. Nu kom det plötsligen väldigt mycket närmare.

Håll i hatten för här kommer det en riktigt rysare. Vad är oddsen för det?:

8 kommentarer:

 1. Tänk vilka sammanträffanden det finns! På gott och ont är det ju givetvis. Jag satt som klistrad vid den där filmen. Vilka otroliga händelser. Speciellt den där när de lämnar bilen och nåt dimper ned mitt på den...Oj!

  SvaraRadera
 2. Ooooh, vilken läskig film!
  Jag vågade inte se klart hela.

  Vad gäller händelsen kanske den kan maskeras lite genom att ändra detaljer?

  SvaraRadera
 3. Ibland blir vi påminda om vårt tidigare liv på ett högst oväntat sätt. Känns det inte bra så finns ju möjligheten att berätta för honom och förklara varför du valde att ha med just den händelsen. Känns det inte bra alls kanske du får fundera på om den behövs för din historia, kan omarbetas eller kan strykas. Eller så låter du det vara. Du får lyssna till ditt hjärta och din instinkt och känsla.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Trillingnöten:
  En del händelser måste man verkligen undra över.
  Jag håller med dig, filmen var helt galet läskig :)

  Stort och smått:
  Eller hur :)

  Nilla:
  Värre en en rysare :)
  En maskering kanske är möjlig.

  Lotta:
  Jag blir alltid lika förvånad och jag undrar om livet vill säga mig något. Jag ska läsa igenom och se om det går att ändra i händelsen en aning. Jag avvaktar tillsvidare.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Det är för märkligt att det ska bli sådana tillfälligheter!

  Jag har varit med om något liknande men kul. I mitt senaste manus har jag ett konstverk med som kallas "Ägget" (har skrivit om det på min blogg). Och häromdagen är det någon på Stayfriends (från samma skola o avgångsår som jag) som själv började prata om "Ägget" och det har kommit in massor med kommentarer på det. Märkligt - precis NU?!

  Med tanke på cyberspaye och din story så är inte allt till det positiva hållet. Förstår om du misströstar lite - MEN jag tror att du löser det på ett galant sätt - vänta bara får du se. I slutändan blir det kanske annat som blir otroligt mycket bättre - som du inte räknat med.
  Spännande skulle jag vilja säga:-)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ebba:
  Det är otroligt märkligt! Jag kan inte låta bli att undra om livet vill säga mig något. Frågan är bara vad:)

  Det är lite spännande också, jag har ju undrat vad som hände med den där pojken :) Det ordnar sig med manuset, på ett eller annat sätt.
  Kramar!

  SvaraRadera