.

.

söndag 5 juni 2011

Livet som jag

är inget annat än helt fantastiskt. Efter att ha haft väldigt ont är jag lycklig bara av att kunna röra mig obehindrat igen, ja, nästan i alla fall. Tylösand har verkligen visat sig från sin allra mest fantastiska sida. Nu är vi hemma igen för att ladda om inför nästa vecka. Upploppet har börjat inför skolavslutningen. Jag märker mycket väl att barnen är i stort behov av sommarlov. Tur att det är så nära nu.


Både igår och idag tillbringade vi några timmar på stranden. Nu känner jag mig redan sommarbrun och fräsch igen efter vinterns kalla blekhet. Finns det något mer härligt för barnen än en skön, bred sandstrand. Alla barnen hade det  både roligt och skönt i värmen. De badade alla fyra. Det gjorde inte maken och jag. Att bada ska vara en njutning inte ett straff  :)


Vita nyponrosor är vilsamma för ögonen. På den här platsen har de ett djupblått hav som bakgrund.


Vackra stilleben är det lätt att hitta på en strand. Naturen skapar de vackraste bilderna.


Kaprifolen har slagit ut. De är så vackra och luktar så gott. Just de här ramar in minigolfbanan.


Lillkillen har många härliga funderingar. Här kom han på att stolarna gifter sig. När man tittar på dem med hans ögon, så ser man ju att det faktiskt verkar vara just det de gör.


Det var min helg i korthet. Fantastisk och helt underbar! Nu ser jag fram emot att använda min nypåfyllda energi till att skriva i några dagar. Det är snart semester och jag har mycket kvar att skriva.

7 kommentarer:

 1. Vad underbart! Skönt att få komma iväg så där i slutet av terminen också. Eleverna som jag har börjar också få en massa spritt i benen så detär verkligen dags för sommarlov nu :)

  SvaraRadera
 2. Så det blev ett äkta par av de där söta stolarna till sist:-) Det var väl det jag trodde redan härom dagen:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig sommarhelg ni har haft och Tylösand är fantastiskt fint! Det perfekta stället att hämta kraft och energi på. :)

  Skönt att höra att du bli bättre och bättre för varje dag som går vännen. När man är sjuk har man bara en endaste önskan. Ibland behöver vi kanske bli påminda om livets skörhet för att inse hur bra vi har det alla de andra dagarna på året. Krya nu på dig ordentligt!

  Ha en spännande skrivvecka Anneli och ta hand om dig!

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Ser helt underbart ut. Märker på våra ungar också att det är bra att sommarlov närmar sej. Deras kroppar längtar efter allt som hör ledigheten till.

  SvaraRadera
 5. Trillingnöten:
  Det är verkligen skönt att komma iväg en stund.

  Ebba:
  Det var bara du och lillkillen som såg hur det stod till :)
  Kram!

  Lotta:
  Tylösand är ett kraftfält. Jag hoppas kunna skriva nu när benet mår bra igen. Helgen fungerar sällan men imorgon är det skoldag :)
  Kram!

  Ann:
  Barnen behöver ha sommalov nu. Det ska bli riktigt skönt för hela familjen.

  Åsa:
  Tylösand är härligt! :)

  My Myself and I:
  Det var det verkligen :)

  SvaraRadera