.

.

fredag 3 juni 2011

Tylösand


Nu är vi  på Tylösands camping. Vädret är fantastiskt. Maten har grillats och ätits. Barnen har duschat av sig smuts och svett och ser nu på en film. Maken och äldste sonen har fixat internetuppkoppling via mobiltelefonen så att jag ska kunna blogga. Jag kunde sova på sidan, min favoritsida, i natt vilket gör mig överlycklig. Jag har suttit i solen och läst. Det gör mig ännu lyckligare. Kort sagt, livet leker igen!

I morgon blir det mer läsning i solen. En stund längs den vidunderliga Tylösandsstranden ska vi också hinna med. Och så minigolf. Och så mer grillning förstås. Jag känner verkligen att det är sommar nu. Snart är skolan slut och semester och sommarlov tar vid. Vilken underbar försmak på sommaren som vi får vara med om den här helgen.

11 kommentarer:

 1. Får jag föreslå ett besök till smärt-gurun Bosse i Göteborg? Om ni nu ändå är ute och åker. Efter att jag fick min son kunde jag knappt röra mig obehindrat i flera år. Gick till Bosse som förklarade hur kroppen fungerar och vad som hör ihop med vad, han fixade och trixade och voilà, smärtan borta.

  SvaraRadera
 2. De små stolarna är såå söta:-)

  Så glad jag blir för din skull - sova på sidan och allt:-) Jippiiii ...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hanna:
  Vi ska bara vara här till söndag sedan åker vi hem igen. Smärt-gurun i Göteborg låter spännande, jag känner inte till honom. Det låter som om han kan sitt jobb i alla fall. Jag har faktiskt nästan aldrig ont någonstans, den här sträckningen kom verkligen som en obehaglig överraskning. Nu verkar det som om det snart är helt återställt och det är jätteskönt. Jag ska komma ihåg namnet i alla fall. Man vet aldrig när man behöver en duktig smärt-guru.

  Ebba:
  Du är för gullig!
  Ja, de små stolarna är verkligen bedårande :)
  Hoppas att du har en riktigt skön helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Eh, hahahaha, jag läste ju helt fel i förra inlägget! Tyskland? Tylösand var det ju! Måste varit aningens trött :) Perfekta dagar har ni valt i alla fall! :)

  SvaraRadera
 5. Smärt-gurun Bosse kallas bara för Bosse. Ibland för Zacke om man förkortar efternamnet. Det är jag som lägger till guru. ;) Han är helt fenomenal! Alla jag känner går till honom nu när de har ont. Både elitidrottare och "vanligt" folk. 031-131220.

  SvaraRadera
 6. Härligt att ni kom iväg. Kom på att du kanske inte läser svaret jag skrev till dej på den kommentar du skrev så jag skriver den även här men bara delar av den, det som har med dej att göra:

  Skakade av mej en massa igår som gör mej friare idag och jag beundrar verkligen dej, för den du är som människa, din tro, din beslutsamhet, din övertygelse, din hängivenhet och ditt sätt att leva en dröm istället för att drömma den. Tänkte på det igår när jag var inne hos dej. Jag tycker det är toppen.

  SvaraRadera
 7. Underbara Tylösand. Senast jag var där var jag på ett bröllop på stranden.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  vilket härligt inlägg fylld av glädje och värme! Underbart!
  Och tack för dina alltid så rara kommentarer inne hos mig, de betyder massor!
  Soliga kramar till dig!

  SvaraRadera
 9. Trillingnöten:
  Jag vet hur lätt det är att läsa fel :)
  Perfekta dagar har det onekligen varit.

  Hanna:
  Tack snälla du för numret! Jag skriver upp det och behåller det tills jag behöver det.

  Ann:
  Jag blir väldigt rörd av dina ord. Även om det kan verka som om det kommer självklart, allt det du beskriver, så har jag haft en lång väg att gå för att komma hit. Jag har dykt så långt in i själen som det går, för att hitta min väg. För att, precis som du beskriver det, skaka av mig en massa saker som tynger ner. Jag beundrar dig lika mycket, för att du vågar känna alla känslor. Har tillit i livets berg-och dalbana. Och för att du låter andra följa med och samtidigt lära sig någonting på vägen. Du är beundransvärd!

  Åsa:
  Visst är det underbart. Det var ett bröllop i helgen också. Bättre dagar för bröllop kunde man inte önska sig.

  Caroline:
  Tack gulliga du! Jag tycker att du skriver fantastiskt bra. Jag hoppas att du snart kommer igång med en roman för jag vill gärna läsa :)
  Ha en fortsatt fantastisk helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Tro mej, jag förstår precis hur mycket jobb som ligger bakom och du lyser som en fyr där framme i mörkaste vattnet, det kommer vågor mellan varven men du har visat mej att det går. Även om våra drömmar kanske skiljer sej åt. ;)

  SvaraRadera
 11. Ann:
  Om jag är en fyr för någon, så kan jag inte vara annat än lycklig. För jag vet att det går. Man kan ta sig igenom de absolut mörkaste vattnet. Vågorna gör en starkare även om man inte alls förstår det när man kämpar som mest mitt i dem. Även om drömmar skiljer sig åt så är vägen dit ganska så likvärdig. Man har ett mål som man ska nå till varje pris, för där finns, inte bara lycka, för den är förgänglig, utan harmoni. Där vill man leva, i harmoni.

  SvaraRadera