.

.

fredag 17 juni 2011

Bloggvärme


Ibland visar det sig att världen är så god och välvillig som man önskar att den ska vara. Jag fick en sommarpresent av Min plats i solen. Jag blev så rörd av denna varma handling. Självklart vet jag att hon är en varm person men detta var en härlig och oväntad överraskning. Vi har aldrig träffats IRL men jag är säker på att vi kommer att göra det en dag. Jag slutar aldrig att förundras över alla fantastiska möten som sker här bland bloggarna. Här skapas så mycket mer än bara ord. Tack raraste Lotta, du är en solstråle som tar sig in i de mörkaste vråer.

Den här fantastiskt fina gesten fick mig att tänka på konceptet "pay it forward" som jag verkligen gillar. Att bara le mot någon på stan kan starta en kedjereaktion av leenden. Att betala en fika till nästa person som kommer in i ett café kan skapa en kedja av positiva händelser.

Positve pranking verkar både roligt och skapar förhoppningsvis ett och annat leende hos våra medmänniskor.Det är fredag och jag vill dansa. Denna fredag då jag är extra glad. Det är sommarlov. Jag har fått en värmande överraskning. Jag väntar visserligen fortfarande, men varje dag som går tar mig närmare målet :)

11 kommentarer:

 1. Jag blir så glad när jag läser det här! Och jag håller verkligen med om att bloggar är så mycket mer än ord. Det är djup och varaktig vänskap som växer fram trots att man inte träffats. När jag haft det tufft har mina bloggvänner funnits för mig till 100 procent. Det är socialt nätverkande i högsta grad.
  Hoppas att du får en riktigt fin helg!
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin sommarpresent! Det är verkligen så att leenden och positiva saker smittar vidare. Tyvärr gör ju även negativa saker det. Därför måste det positiva få övertaget!

  SvaraRadera
 3. Det sägs att det är lyckligare att ge än att få - så jag kan tänka mig att "Min plats i solen - Lotta" är ännu mer happy än vad du är:-)
  När jag tittade på videon här kom jag att tänka på filmen "Skicka vidare" - så starkt.

  Dansa på nu hela kvällen lång:-)
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Vad roligt och snällt!

  Och jag älskar när Carlton dansar:)

  SvaraRadera
 5. Så mysigt och snällt gjort! Sånt man blir riktigt glad av!=) Dansa du ikväll, det blir man också glad av=)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 6. Lotta är bra på att lysa upp ens tillvaro :) LIksom du med dina fina inlägg! Och visst blir man inspirerad att själv göra nåt fint för någon annan?

  SvaraRadera
 7. Har för mig att det finns en film som heter typ "Skicka vidare" som bygger på att man ska göra fina handlingar för andra. Jättebra!

  SvaraRadera
 8. Maria:
  Visst blir man glad! :D Det finns en fantastisk sammanhållning här på nätet som jag är så glad över att jag får tillhöra och omfamnas av.
  Ha en riktigt skön fortsatt helg!
  Kram!

  Monika:
  Du har så rätt. Men om vi hjälps åt så måste det positiva vinna.

  Ebba:
  Så är det säkert, själv älskar jag att ge bort saker. Men jag blev väldigt rörd och lycklig över den fina gesten.

  Jag tänkte också på den filmen när jag skrev mitt inlägg. Det är en fantastisk film.

  Jag dansar så ofta som jag kan :)
  Kram!

  Åsa:
  Visst är det fantastiskt! :D
  Jag älskar också när Carlton dansar :)

  Adela:
  Sådant kan göra ens dag så mycket rikare.
  Jag dansar så ofta som jag kan :)
  Kram!

  Trillingnöten:
  Tack snälla du! Lotta är fantastisk! Det är klart man ska skicka vidare.

  Nina:
  Det var den filmen jag tänkte på när jag skrev mitt inlägg. Det är en fantastisk idé att skicka goda handlingar vidare.

  SvaraRadera
 9. Och jag vågade stå för något idag, kanske inte mina drömmar, där är jag inte än, men kärleken till mej själv. Det känns riktigt bra.

  SvaraRadera
 10. Ann:
  Det är stort, det är inte många som vågar göra det.

  SvaraRadera
 11. Vad bra att paketet kom fram som det skulle och vad roligt att du tyckte om dess innehåll. Det var ju det som var meningen. :)

  Lite gott att tugga på medan du skriver av hjärtans lust och en bok som jag har hört mycket gott om. Du får berätta sedan hur den var och om den lver upp till alla hyllningar?

  Tack själv Anneli för all glädje och värme du sprider här på din fina blogg och i kommentarfält. Du är en pärla! :)

  Njut av din söndag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera