.

.

onsdag 15 juni 2011

Lazy days


Första dagen på sommarlovet blev precis så härlig och avkopplande som vi önskat. Vi sov länge, i alla fall några av oss. Man kunde riktigt känna hur den senaste tidens anspännig släppte sitt grepp. Sedan en sen härlig frukost. Igår kom lillkillens elbil och han blev överlycklig, men det var något fel på den. Maken lyckades fixa felet idag, så efter frukosten var det dags att köra bil. Våra två yngsta körde sedan omkring på trädgården som om de aldrig gjort annat. Lycka på fyra hjul!


Vi har lyckats släpa oss ut på en promenad i alla fall, men den slutade ganska snabbt eftersom näst yngste sonen fick skoskav. Själv gick jag vidare och hämtade paket på posten. Jag gillar paket. Ikväll blir det räkfest och kanske någon trevlig film. Jag gillar sommarlov!

9 kommentarer:

 1. Åh, sommarlov är härligt. Förr när jag jobbade med teater så brukade jag för det mesta ha en ganska lång ledighet, nästan som ett sommarlov. Hade mycket komptid att ta ut och en lång sammanhängande semester. Nu, som författare, är det bara ett minne med sommarlov. Det är nu som den bästa boktiden drar igång. Sommaren och hösten är den tid jag är mest ute och gör olika aktiviter runt mina böcker och det är ju kul. Men liiiite saknar jag de där sommarloven.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag ni har haft. Hoppas resten av sommaren blir lika härlig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Monika:
  Jag älskar sommarlov men jag tänker skriva också.

  Nina:
  Jag hoppas att vi får en lång, härlig och varm sommar med en massa skrivtid :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Sommar och skoskav hör ihop - låter vackert.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Gudomligt! Vilken härlig start på lovet :) Nu är det bara några dagar kvar för mig med...bara några :)

  SvaraRadera
 6. Ebba:
  Det har du rätt i, men det gör ändå ont :)
  Kram!

  Trillingnöten:
  Det ÄR härligt! Snart är du också där :)

  Åsa:
  Absolut fantastiskt!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig start på sommarlovet! Hoppas resten fortsätter i samma anda och att vi får en riktigt lång, varm sommar. :)

  SvaraRadera
 8. Märta:
  Det ÄR härligt med sommarlov. Jag hoppas verkligen att vi får en fantastisk skön, varm och avkopplande sommar.

  SvaraRadera