.

.

lördag 17 mars 2012

En spretig lördag

är en härlig lördag. Här hos oss pågår det lite av varje i dag. Jag var med lillkillen på basketträning, nästyngstingen hade ont i armen så han stannade hemma. Varje gång är det någon som påpekar hur duktig lillkillen är trots att han är minstingen i gänget, så också idag. Det är kul och jag är så stolt! Han älskar verkligen basket, så det är kanske inte så konstigt.

Här hemma så målas det. Maken målar tak och dottern målar ytterdörren, den ska bli svart. Vädret är inte alls vad jag hoppats på för helgen men det kanske blir bättre imorgon.


Det händer annat också mellan målning och basket, då ser vi på film och stryker tvätt. Några spelar datorspel och nästyngstingen vill att vi ska dansa. Så det pågår verkligen lite av varje hos oss idag. Det är härligt!

Vandraren i mig har börjat göra sig påmind mer och mer den senaste tiden. Vi har bott i det här huset i tio år nu, det är den längsta tiden som jag har bott i samma bostad någonsin. Jag skulle vilja röra på mig igen, ta mig vidare. Maken kollar Hemnet med samma frenesi som jag skriver manus, men han gör det nog mest på kul. Fast dyker det upp något så . . . Min dröm är fortfarande mer tid på Mallorca. Nu måste det passas in med barnens skolgång så att det fungerar med den. Vi får se hur det går med den saken.Det finns väldigt många platser på Mallorca som jag skulle kunna tänka mig att bo på. Om jag skriver en bok som utspelar sig på Mallorca, då borde jag faktisk bo där. Det tycker jag är helt logiskt!


Jag hör hur Mallorca ropar på mig, själv ropar jag efter mer pengar så att jag kan ha råd att köpa mig ett litet eget krypin på min favoritö.
Jag kan tänka mig att bo på alla de här platserna. Ibland kan faktiskt pengar köpa lycka! : D

Alla bilderna på hus är lånade på Mallorca Luxury-Estates.

10 kommentarer:

 1. Ja, vem skulle inte vilja ge sig iväg till varmare klimat. Jag förstår precis hur du tänker. Varför begränsa sig till den här hålan när det finns en hel värld? Nu råkar ju Sverige vara ett underbart land men...
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill det definitivt! Vintern är så jobbig och lång i Sverige. Sverige har sina fördelar men också väldigt många saker som inte är så roliga.
   Kram!

   Radera
 2. Vill också bege mig.... Själv bor jag med man,våra två pojkar o husdjur i en liten by som sover. Jag är så trött på zombie-liv....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sovande zombieliv är inte kul. Precis så känns det verkligen ibland. Det finns så mycket underbart att se och uppleva i världen, så varför ska man begränsa sig?

   Radera
 3. Att få vara kreativ är det bästa jag vet! Måla är kul o rogivande och ännu roligare att göra det tillsammans! Ha en fin söndag! Kram... Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kreativitet är verkligen liv och tillsammans blir det så mycket roligare.

   Ha en riktigt härlig vecka!

   Kramar!

   Radera
 4. Det ser helt fantastiskt ut! Jag hade inte heller tackat nej till att sitta och skriva där =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser det helt ljuvligt ut! Där tror jag att kreativiteten skulle flöda : )

   Radera
 5. Om ni ska bo på Mallorca måste ju inte bara skolgången funka - det måste ju finnas en bra basketklubb så småklillarna kan fortsätta sin träning också, eller hur?:))

  Mallorca är en sällsynt ö som kan tillfredställa de flesta behov. Märkligt eftersom den inte är så särskilt stor. Jag tröttnar aldrig på den ön och ständigt uppstår nya ting/platser att utforska. Helt underbart!

  Var bodde nu någonstans?

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i :) Förra gången när vi var där så spelade äldsta sonen tennis och det fungerade utmärkt där också.

   Mallorca är verkligen en ö som har det mesta. Det finns så mycket att göra och se.

   Vi bodde i Santa Ponsa som ligger en bit utanför Palma.

   Kramar!

   Radera