.

.

fredag 30 mars 2012

Det första glaset

rosévin för den här säsongen. Helt underbart!


Och filmer, två filmer har vi sett i eftermiddag. Vi har lite problem med det. Vi hyr på fredagskvällen och så har man en hel vecka på sig att se dem. Daaaa! En vecka flyger ju iväg, så på fredagen har vi alltid en film att se innan klockan sex. Den här gången blev det två och vad härligt det blev. Först såg dottern och jag, I don´t know how she does it? En charmig film om att hinna med arbetsliv och familj. Gullig, romantisk och fin, precis som man vill ha det ibland.


Sedan blev det familjefilm och popcorn. En obligatorisk aktivitet som även fjortonåringen skulle vara med på : ) Det var han utan protester. Poppers pingviner, en helt underbar film som hela familjen gillade. Även här handlade det om att lära sig vad som är viktigast i livet.


Då så! Det är fredag och ja, ni vet vad som gäller. DAGS ATT DANSA! Jag har inte skrivit ett ord i något av mina manus idag. Fredagar blir så för mig ibland, och dessutom så börjar påsklovet idag. Det är något vi firar lite extra. Men det kommer fler skrivdagar. Det är lika säkert som att solsken kommer efter regn : )

10 kommentarer:

 1. Poppers pingviner hade jag tänkt att se på bio, men det blev inte av. Ska hyra den och även den andra filmen du skriver om. Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Poppers är jätterolig och gullig!

   Radera
 2. Tack för filmtips - perfekt!

  Men sportlov nu...? Nääää, det blev nog för mycket av det där vackra rosévinet! ;)

  Kram och ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! : )

   Man kan tro att det blev för många glas rosé, men det var nog mer tyvärr så att tiden går så fort att jag inte hade hängt med hela vägen fram till påsk : D

   Ha en riktigt härlig vecka!

   Kram!

   Radera
 3. Låter som bra filmer. Härligt sätt att hyra film på, att få ha dem en hel vecka. Passar mig som har 3 mil till närmaste stad. Fast där får man bara hyra per dygn...
  Kram Kim

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bra och mycket trevliga filmer! Att få hyra en hel vecka är toppen. Fast ibland räcker inte ens det : )
   Kram!

   Radera
 4. Skål! Gott med första rosé! Vilka läckra bilder i förra inlägget! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skål! Det är helt underbart att få ta fram rosévinet igen. Man riktigt känner hur sommaren är på gång : )
   Bilderna på blomkjolarna tycker jag var mycket fina och kreativa.
   Kram!

   Radera
 5. Tack också för otroligt fina och snälla ord om mig på bloggen! Ojoj, jag rodnar av allt fint! Tack, söta du, för att du finns i min värld!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är värd vartenda ord! Du gör min värld mycket trevligare!
   Kramar!

   Radera