.

.

fredag 9 mars 2012

Break free

det är fredag och det är helg! Dag för lite dans och det kan man faktiskt göra även i en bilkö : DJohn Cleese vet hur man utnyttjar tiden på bästa sätt. : D

Dottern och jag har sett filmen "En dag" i eftermiddag. Jag tyckte inte att boken var så bra som jag hade förväntat mig, kanske för att förväntningarna var skyhöga efter all fin kritik den fått. Filmen är bra men lite ytlig, den skrapar bara lite på ytan av alla känslor och tankar som finns i boken. Det känns som lite för korta nedslag i huvudkaraktärernas liv. Kanske borde filmen ha fått bli lite längre för att kunna knyta ihop de olika dagarna lite mer. Sedan gillar jag INTE olyckliga slut. Fast jag gillar filmen mycket ändå.

Lektören läser mitt andra manus för fullt!!! Superläskigt och superspännande på samma gång. Tänk om hon inte alls gillar det. Tänk om det inte ens går att göra det till en läsbar berättelse. Eller så gillar hon den?! Snart får jag veta.

10 kommentarer:

 1. Jag har boken, men drar mig lite för att läsa den. Rädd att bli besviken, som du.

  Hoppas lektören gillar manuset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det verkligen kännas ibland, man vill inte bli besviken.

   Jag hoppas också : )

   Radera
 2. Ny designe...fin! Jag tänkte väl att det skulle bli dans ikväll igen. Vilka dansar? Hela familjen? Låter så spännande. Dansar ni en låt eller flera? Vem väljer musiken? Skulle vara kul att höra och kanske ta efter.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! : ) Klart det blir dans, det är ett måste för att få igång helgen : ) Hela familjen dansar och vi dansar så länge vi orkar innan vi ser på tv. Det blir lite olika många låtar, ibland bara några låtar och ibland en hel kväll. Musiken är antingen Mix Megapol förfest eller Spotify, där hela familjen kan välja musik. Klart ni ska ta efter : D
   Kram!

   Radera
 3. Håller tummarna! Hon gillar't! KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Jag hoppas att du har rätt! :)
   Kram!

   Radera
 4. Tack för danstipset:))

  Superbra respons blir det säkert! Spännande värre ändå.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod : )

   Jag hoppas på lite hjälp att göra manuset ännu lite bättre. Det är så spännande!

   Kramar!

   Radera
 5. KLart det går att dansa i en bil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det det och även utanför en bil! : )

   Radera