.

.

torsdag 15 mars 2012

En räddande bokängel

gjorde min dag så mycket bättre och trevligare. Med posten fick jag en bok och jag behövde verkligen en bok. Bokskåpet är låst och nyckeln är fortfarande borta. Böckerna från Adlibris har inte kommit än och jag hade absolut ingenting att läsa inför kvällen. Nu har jag det. Yay! Tack Eva du räddade min kväll. Ett signerat exemplar av "Förfärande är var ängel" av Eva Swedenmark och Johan Henninger finns numera i min ägo. Utanför det låsta bokskåpet!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Underart att få njutning o glädje på posten!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Det är verkligen fantastiskt och särskilt mycket den här gången, då alla mina andra böcker är inlåsta och nyckeln är borta : )
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fina du! Härligt med en bok som inte är inlåst! Skriver här fast jag egentligen skulle kunna skriva en roman på ditt förra inlägg... Så märkligt livet kan bli. Så annorlunda jämfört med vad vi tror och förväntar oss. Du 50? Näää, i hjärtat är du kanske 25. Eller 10. Fast samtidigt 87... Jag förstår dig så väl. Hur kunde det bli så? Vad håller livet på med? Leker det med oss? Spelar oss ett spratt?

  Inte vet jag. Men jag är glad över att vi hittat varandra.

  Varmaste kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns mer fantastiskt än det går att föreställa sig, när de andra böckerna är inlåsta : )

   Livet är märkligt, när man är ung så känns livet oändligt och så plötsligt så har hälften av det försvunnit, utan att man riktigt har lagt märke till det. Precis som du säger så har man en massa åldrar inom sig. Man är barn, tonåring, vuxen och äldre samtidigt. Nog leker livet med oss, kanske har det kul åt oss när vi inte förstår någonting av det som händer. Och ändå försöker vi lära oss hela tiden att göra det bästa av det vi har och blir förhoppningsvis bättre människor på köpet.

   Oavsett så är jag också otroligt glad över att vi har hittat varandra.

   Mina varmaste kramar den här dagen som inte är den bästa för dig!

   Radera
 4. En ny bok att sätta tänderna i är alltid spännande!;) Hoppas verkligen du hittar din nyckel...;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket spännande! Jag undrar om nyckeln någonsin kommer fram, men fortsätter hoppas : )

   Kramar!

   Radera