.

.

torsdag 22 mars 2012

Att hitta orden

är väldigt spännande. Man vet aldrig var eller när det kommer att hända, men när det händer då känns det fullkomligt magiskt.


Idag på min inspirationspromenad så hittade jag några nya ord. Dels hittade jag små skymtar av saker jag kan göra med redigeringen av mitt andra manus. Det håller på att bli klarare men inte helt. Därefter funderade jag lite mer på mitt tredje manus och där klarnade det också en hel del. Jag har inte skrivit alls mycket på den, mycket av berättelsen håller på att ta form i mitt huvud under den tiden som jag inte skriver, men lite har jag i alla fall skrivit på den idag.

Idag tänker jag göra något jag inte brukar göra, jag ska bjuda er på två av dagens meningar. Detta är som det ser ut just nu, det kan ju snabbt ändras, början på mitt tredje manus.

Mina ögon är ännu inte öppna, när jag känner den tunga, varma, fuktiga luften som tränger sig på min kropp. Sömnen ligger fortfarande och vilar stillsamt i mina leder, det är bara den tryckande värmen som stör det sköna rofyllda. 

Jag skrev fler ord, men de får stanna i mitt manus än så länge. Som bonus kom jag på att jag kan använda en text, en som jag skrev om för ett tag sedan. En som jag aldrig trodde att jag skulle kunna skriva. Den texten skulle passa utmärkt i det här manuset. Det känns spännande när tankarna leker med mina ord och så får de en helt ny plats. En del i ett större sammanhang. En del av magin.

10 kommentarer:

 1. Vad spännande! Ett kommatecken där man inte väntar det och så en satsradning! Jag gillar det oväntade! :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt spännande! Att skriva och att hitta vägen in i en alldeles ny berättelse : )

   Radera
 2. Jag gillar det också! Vackra rader!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter med inspirationspromenad och ännu härligare att du delar med dig av vad som kom upp under den.

  Spännande med hur texterna oformar sig i din magi:))

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så spännande att hitta vägen in i en ny och ännu oformad berättelse.

   Kramar!

   Radera
 4. Ja visst är det. Jag förstår precis din känsla.

  SvaraRadera