.

.

onsdag 7 mars 2012

Nu spirar det

äntligen igen!


Både ute och inne i mig spirar det av hjärtans lust. Viljan och lusten har kommit tillbaka till mig och nu är det sådär överfyllt i mina tankar igen. Inte alls på något dåligt sätt utan det känns bara helt fantastiskt. Jag har en helt ny kreativ idé som jag ska testa och jag har hittat ett nytt förlag som jag ska skicka mitt barnboksmanus till och se vad som händer med det.

På min promenad så funderade jag på vilken av mina påbörjade berättelser som jag vill ta tag i nu. För jag vill skriva, jag måste skriva. Det var ingen som riktigt talade till mig, så tankarna vandrade vidare så som de kan göra när man promenerar. Då kom det en helt ny idé till mig som hänger tätt ihop med allt som hänt den senaste tiden och flera år tillbaka. Den har fått ett namn som jag tycker är helt underbar. Jag ser mycket fram emot att börja skriva den.

Nu skulle jag bara behöva lite fler timmar på mitt dygn för att hinna med allt roligt som jag vill göra för jag har ännu ett projekt som väntar på att komma igång så fort jag är redo. Nu är det vår på alla sätt man kan tänka sig och allt börjar om från början igen. Jag ser otroligt mycket fram emot att världen ska få tillbaka alla sina underbara färger igen. Jag vill känna solens värme mot mitt ansikte och fylla mina lungor med den luft som luktar så härligt som bara vårsolen kan göra.

18 kommentarer:

 1. Kul att höra att du är tillbaks på banan igen!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns skönt att vara tillbaka! : )
   Kram!

   Radera
 2. Vad härligt att höra, Anneli!! *KRAM* :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt att vara på gång igen! : )
   Kram!

   Radera
 3. Härligt Anneli att du känner så! Vackra tulpaner. Men idag var det iskallt hemma hos oss... brrrr! KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns otroligt skönt! : ) Det var lite kallt hos oss också, men snart är värmen här.
   Kram!

   Radera
 4. Vad roligt att det mesta "spirar" i ditt liv just nu. Hoppas det går bra med vad som nu blir det primära målet för ditt skrivande! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns fantastiskt! Det ska bli så spännande att börja på en alldeles ny berättelse. : )

   Radera
 5. Det är verkligen så här års som det blir så tydligt hur många mil som skiljer Helsingborg från Stockholm - iallafall vad gäller spirande grönska - men inte vad gäller spriande ord - där är det nog samma ändå.

  Det gör mig så glad att du nu är där du är:))

  Det är bara att följa med den flowkänslan och bara "vara" - heja!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spirande ord är viktigare än spirande vår, fast bara lite! : )

   Det känns fantastiskt att vara här igen. Flow och harmoni är livsviktigt för mig så det är precis som det ska vara just nu. I alla fall nästan och på väg åt helt rätt håll.

   Kramar!

   Radera
 6. Kanon, här spirar det också.

  SvaraRadera