.

.

fredag 9 mars 2012

Hur tänker man då

egentligen?

På min promenad idag mötte jag en man och hans hund på en smal trottoar. Han gick längst in mot kanten och det var en brant backe innanför honom, hunden gick utanför och de tog upp hela trottoaren. Jag försökte då smita innanför mannen för att han inte skulle behöva dra hunden närmare sig och då säger mannen, gå till höger till mig, precis när jag passerar honom. Då undrar jag lite hur han tänkte, skulle jag hoppa över kopplet och hunden eller skulle jag helt enkelt behöva gå ut i gatan? Ibland måste man verkligen undra hur människor tänker?!

8 kommentarer:

 1. Hmmm ja det kan man verkligen undra. Som ägare till 2 hundar är jag noga med att gå åt sidan med dom vid trånga möten. En del här märkliga...

  Kramar och önskar dig en skön fredag!
  Adela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man hjälps väl åt för att få plats när man möts. Självklart för en del men inte andra. Tråkigt!

   Ha en riktigt härlig helg!
   Kramar!

   Radera
 2. Jag hade nog inte kunnat hålla käften utan faktiskt fråga honom hur han menade...Hihi!
  En del måste ha "otur" när de tänker helt enkelt. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mummlade att det är svårt med en hund i vägen. Jag tänkte vända mig om och säga det högt, men bestämde mig för att strunta i det. Det skulle bara göra mig själv mer irriterad. En del har helt klart "otur " när det tänker och man ska vara snäll mot dem som är mentalt handikappade : D

   Radera
 3. Ja säg det!
  Undrar om han är en sån som inte plockar upp hundbajset efter sig? Sambon var ute och gick tidigt en morgon och kom ikapp en man som struntade i att plocka upp efter hunden. Då sa sambon: "ursäkta, men du glömde något där". Mannen tittade förtvivlat på honom och sa "ja, jäklar du. Det gjorde jag". Tycker att det var bra att sambon sa till, det skulle jag själv ha velat göra men förmodligen inte vågat. Tror inte att den mannen struntar i det fler gånger, i alla fall inte när det är folk i närheten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådant händer hela tiden tyvärr. Maken har sagt till flera människor precis samma sak vad gäller skräp. Som tjej är man tyvärr lite fegare, men oj vilken lust man har ibland. Hundbajs är verkligen ett elände, eftersom det blir så äckligt på trottoarerna. Hur tänker folk egentligen, tycker de att det ser trevligt ut eller förväntar de sig bara att någon annan ska städa upp efter dem? Tråkigt!

   Ha en riktigt härlig helg!

   Radera
 4. En del är nog mentalt handikappade tyvärr - precis som du var inne på.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl tyvärr så. Man får vara tålmodig med dem : )
   Kramar!

   Radera