.

.

måndag 2 januari 2012

Följebrev och basket

Det blev lite basket idag och det var riktigt spännande! Vi såg några matcher och lillkillen fick spela i pauserna. Maken till stolt kille får man leta efter. Fast korgen var lite väl högt upp för en femåring så kämpade han på. Lite sköna moves kunde han också plocka upp bland de stora killarna och tjejerna. Lillkillens största idol är Michael Jordan och han är verkligen en bra förebild att ha. Han inspirerar även mig.Dessutom har jag hunnit skriva ett följebrev eftersom vår gästfamilj har stannat hela dagen i Lund för att titta på basket. Själva åkte vi hem efter 4 matcher på 2x15 minuter. Det var lite lagom för oss. Nu ska jag läsa igenom följebrevet och se om det duger. Familjen ska få tycka till lite också. Det närmar sig avfärd med stormsteg. Jag tror att det får ta sig en tur bland förlagen trots allt. Det enda jag förlorar på det är tid.

10 kommentarer:

 1. Spännande! =) Hoppas 2012 blir din boks år! =)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att Michael Jordan fortfarande är på tapeten! Kommer ju själv ihåg honom från när jag var yngre :) Typ 10-15 år...

  SvaraRadera
 3. Wow, på dem bara med nästa berättelse, bra där. De kommer att tro att du är något slags mirakelförfattare som spottar ur dig den ena boken efter den andra, klart de vill ha en sån i sitt stall :) Lycka till!!!

  SvaraRadera
 4. Så sött när barnen är stolta över sina "prestationer" (utan press). ;-)

  Lycka till med brevet!

  SvaraRadera
 5. Söta killen - duktig! Ingen dålig förebild i Michael Jordan (har varit gift med en basketfreak:-)).
  Min son spelade handboll, i hans första match nuddade han inte ens bollen - men han var så lycklig och tyckte det var sååå roligt. Han blev senare väldigt duktig med åren.

  Skriv nu det bästa följebrev du bara kan - slå dem med häpnad. Lycka till!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. God fortsättning fina Anneli! Jag håller tummar och tår för att detta är DITT bokår som kommer nu!=) Tror du har knåpat ihop det bästa brevet ever nu!;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 7. Lycka till med följebrevet och allt!

  SvaraRadera
 8. Andra intryck:
  Tack snälla du! Jag hoppas också det :)

  Trillingnöten:
  Lillkillen såg en barnfilm med Michael Jordan och sedan dess är han lillkillens stora favorit. Det är verkligen ingen dålig förebild.

  Kati:
  Tack snälla du!
  Mirakelförfattare vet jag inte riktigt, jag har skrivit på den här i ett år nu :) Däremot älskar jag verkligen att skriva.

  Västgötskan:
  Tack snälla du!
  Man är så glad så länge barnens aktiviteter ger dem glädje utan att skapa jobbiga prestationskrav.

  Livet och vardagen:
  Tack snälla du! Kram!

  Ebba:
  Tack gulliga du!
  MJ är verkligen ingen dålig förebild alls.
  Vad härligt att din son tyckte så mycket om att spela handboll.

  Jag petar nog vidare lite i både följebrevet och manuset :)
  Kramar!

  Adela:
  Tack gulliga du för dina fina och uppmuntrande ord! Jag hoppas också att det blir mitt år och jag hoppas detsamma för dig!
  Kramar!

  SvaraRadera