.

.

onsdag 18 januari 2012

Time flies och två år har redan gått


Det är två år sedan jag nyfiket startade min blogg, bara för att se hur den skulle kunna se ut. Det kändes lite läskigt att finnas ute i cyberspace för vem som helst att läsa. Först visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om. Jag ville att det skulle vara min egen plats i tillvaron och därför är det nästan ingen in real life som känner till bloggen. Jag skrev till slut mer och mer om att skriva, vilket har blivit vad bloggen i huvudsak handlar om. Men jag gillar det spretiga och jag vill ha omväxling, så hos mig brukar det spreta rätt så ordentligt.


Jag har tack vare bloggen vågat ta alla steg som det innebär att skriva innehåller. Jag började skriva på min första bok innan jag startade bloggen men fick självförtroendet att färdigställa den bland alla underbara bloggar som jag själv följer. Nu har jag plötsligt skrivit två vuxen böcker och en barnbok. Jag har hittat en stor passion i skrivandet som jag aldrig mer kommer att överge. Jag ska bli utgiven, på ett eller annat sätt. Jag vill verkligen att alla de som varit med på min fantastiska skrivresa, ska få läsa resultatet av den. Att skriva har blivit en nödvändighet och jag längtar ständigt efter mer skrivtid.

Jag skulle inte tycka att det var så fantastiskt roligt att blogga utan er. Ni ger mig bränsle att alltid ta mig vidare. Att fortsätta följa mina drömmar. Därför tänker jag ha en utlottning dagen till ära. Den här gången tänker jag lotta ut ett Swarowski armband. Skriv en kommentar här hos mig och berätta vad du tycker är roligast att läsa om här på min blogg och vad du skulle vilja läsa mer om. Jag drar en vinnare på söndag (22/1) klockan 12.00.


Lycka till och tack för allt stöd, all uppmuntran, alla vackra tankar och för att ni bara finns ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

 1. Oh, jag vet precis vad jag tycker mest om att läsa här på din blogg och det är dina känslor när du läser det du själv skrivit. Jag blir så glad över att höra att du själv blir rörd av det du skrivit - då måste det ju vara bra! :) Sånt vill jag gärna läsa mer om!

  Varm kram!

  SvaraRadera
 2. Först och främst grattis till tvåårsdagen! Och jag tycker du skriver så bra redan på bloggen, så fortsätt du med det. Och så är det kul att du har lite musikklipp nu och då! Jaha, då sitter jag och hoppas på lite tur nu då så jag får det fina armbandet! Kram

  SvaraRadera
 3. Det jag tycker mest om på din blogg är din personlighet och sättet den sätter prägel på det du skriver! Skönheten i det du skapar...

  Du är helt enkelt det bästa här :-D

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Grattis på tvåårsdagen! Jag tycker om variation men när du skriver ned dina tankar är det bäst! Hoppas dina böcker blir utgivna snart. :-)

  SvaraRadera
 5. Min första tanke var att jag inte vill (kan, kan jag nog om jag måste) - men jag vill inte vara utan något som representerar dig.
  Allt i den här bloggen är lika med = Du!

  Jag gillar det spretiga eftersom det speglar livet du lever, din tillvaro och samtidigt din intregritet - ändå bjuder du på dig så mycket:-)

  Och jag ser fram mot när du kommer att skriva här på bloggen: "NU - ska jag bli publicerad!" och att vi alla får dela din glädje här då.

  Tills dess ser jag fram mot - varenda dag - att få gå in här och läsa om dina glädjeämnen, vedermödor (om än inte alltid så uttalade - om det inte gäller trasig tvättmaskin förstås), din strävan och din envetenhet.

  Tack för att du bjuder oss på allt det du hittills gjort! Ser fram mot mycket mer ...

  Och GRATTIS på Bloggtvåårsdagen!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Grattis på 2-årsdagen!
  Jag tycker mycket om att läsa om din skrivprocess. Och så tycker jag om att du är personlig och låter din livsglädje riktigt lysa samtidigt som visar att du kan vara arg, trött och ledsen också. Och så uppskattar jag verkligen dina musiklänkar!! Fortsätt vara ditt härliga jag bara! :)

  SvaraRadera
 7. Grattis:))))) Jag gillar att du skriver om dina böcker och jag håller tummarna att dom blir publicerade så att jag kanske får "känna" någon författare hihi/ Stor kram A

  SvaraRadera
 8. Grattis till tvåårsjubiléet! :) <3 jag tycker att det allra roligaste att läsa är de skrivrelaterade blogginläggen, även fast dina inlägg alltid är intressanta och läsvärda. Själv måste jag nog fortfarande hitta min blogg-identitet, det kanske tar ett tag? Ser fram emot att följa dig hela vägen till utgivning, i vilken form den än kommer :))

  SvaraRadera
 9. Grattis!! Tiden bara rinner iväg :) Och så plötsligt är det flera år man bloggat. Och det känns som igår! Jag gillar att läsa om skrivtips. Det får mig att fundera och bearbeta min egen bok som så sakta tar form. Jag får nya idéer och infall som hjälper mig i processen!

  SvaraRadera
 10. Grattis till dina 2 år här i Blogglandia!
  Att följa dig i din skrivandeprocess har varit intressant och även peppat mig lite i mitt skrivande. Och en och annan favoritlåt har jag också hittat här. :)

  SvaraRadera