.

.

söndag 15 januari 2012

Lika fort

som det blev helg, så var den över igen!


Småkillarna har testat basket i en annan klubb idag. Vi ska se vilken som passar lillkillen bäst. Han är ju lite yngre än de andra är, så det känns viktigt att det blir bra. Tränaren var imponerad över hur duktiga de var. Det är kul för dem att få höra.

I morgon är det måndag och det känns väldigt bra. Jag har en hel del att ta tag i nu efter min viloperiod. Mitt i allt annat gick tvättmaskinen sönder och det är en smärre katastrof i en familj på sex stycken. Så nu ska vi välja en ny tvättmaskin, hur lätt är det på en skala? Inte alls kan jag säga, det finns hur mycket olika maskiner som helst. Nåja, det är ju ett i-lands problem om något. Bara den kan tvätta rent och sväljer många kilo tvätt så ska det nog gå bra. Dessutom är jag fylld av energi nu och beredd att ta tag i livets alla svårigheter och möjligheter igen.Söndagar är ljuvliga. Oftast har man inget vettigt att göra, så man kan spendera den lite som man vill. Men jag gillar ändå måndagar. Då är allt möjligt igen!

16 kommentarer:

 1. jag gillar för närvarande vardagar bättre än helger. man kan inte få svar från förlagen på helger. Man kan inte hitta många annonser med lediga jobb att söka på helger. Inte mycket kul händer på helger över huvud taget just nu. men nästa helg ska jag förmodligtvis jobba så det kanske blir lite röj i alla fall. :) Hoppas din vecka blir bra. Buona settimana! Vad blir det? Semana på spanska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar både och faktiskt och det känns väldigt skönt.
   Jag hoppas att det blir lite fart på nästa helg för dig :) Jag känner precis som du, förlagen kan inte ger svar, posten kommer inte och man kan inte få kontakt med några företag på helgen. Lite tråkigt! Men vi behöver nog vila från de tankarna under helgen, även om vi inte förstår det riktigt :)
   Min spanska är inte på topp, men jag önskar dig detsamma, ha en riktigt härlig vecka!

   Radera
 2. Vad roligt att dina killar gillar sport. Jag satt i idrottshallar klockan sju varje lördag - och söndagmorgon och såg på handboll:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det är kul att följa med mina bar på sina träningar. Om det inte är för tidigt på morgnarna förstås :)
   Varje lördag och söndagmorgon klocksn sju känns tufft :)

   Radera
 3. Kolla hur mycket energi tvättmaskinen förbrukar! Vi köpte en ny torktumlare för något år sen och den var "energi-snål". Ca 2000 dyrare, men det tjänade vi in jättesnabbt, då hushållselen per månad blev lägre än innan! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Vi läser på och tar reda på all information vi kan. Att den är energisnål är såklart viktigt. Vi har hittat en som är bäst i test, som vi har bestämt att vi ska köpa.

   Radera
 4. Fina killarna - bra att ni kollar in det som passar dem bäst:-)

  Heja Måndag - då händer det grejer, åtminstone hos dig!

  Strykhögen är mindre just nu då´ra när tvättmaskinen är trasig - säger hon som sitter med facit i handen:-)

  Kramar & lycka till med inköpet

  SvaraRadera
  Svar
  1. De måste ju ha bra coaching :)

   Måndagar kan ju föra med sig både det ena och det andra. Man kan bara hoppas att det är bra saker:)

   Tyvärr så är strykhögen inte särskilt liten eftersom den har vuxit sig hög under min skrivande period. Men den kanske kan minska nu då :)

   Tack, jag tror vi har kommit fram till vad vi ska köpa nu.

   Kramar!

   Radera
 5. Hahaha, det där citatet var roligt tycker jag :) Jag brukar säga att "INgenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inget är omöljligt, men det kan ta väldigt lång tid :)

   Radera
 6. Tack för utmärkelsen :) :)
  Kan rekommendera märket Bauknecht. Mycket bra och dessutom 5 års garanti. Att de inte är mer etablerade i Sverige är mycket konstigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart du ska ha en award :)
   Vi har en torktumlare som är av märket Bauknecht och vi är mycket nöjda med den. Vi valde till slut en LG som blivit testvinnare.

   Radera
 7. Swisch säger det så har helgen gått. Och sedan hinner man knappt komma till jobbet på måndagen förrän det är fredag. Jag hänger inte riktigt med längre, känner jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går verkligen undan och det är lite läskigt faktiskt.

   Radera
 8. Man får sig en tankeställare när tvättmaskinen går sönder - tänk om man fick lov att tvätta allt för hand! Tekniken är underbar även om det ibland är svårt att välja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa tekniska prylar kan man inte alls förstå hur man någonsin kunnat klara sig utan :) Ganska många faktiskt!

   Radera