.

.

tisdag 17 januari 2012

Tidsslukaren

har bestämt sig för att stanna kvar i mitt liv just nu. Time flies.


Tre av barnen provar lite olika sporter just nu så vi flänger runt  mellan de olika aktiviteterna. Det är riktigt roligt, men tidskrävande. Dottern har provat capoerira i dag. Det ser så roligt ut och om jag varit lite yngre och hade haft lite mer tid för mig själv, så skulle jag vilja hålla på med det.


Till slut kanske jag också hade kunnat göra såhär :) Imorgon blir det jiu jitsu och kanske karate. Torsdag kör de capoeira igen. Sedan finns det önskemål om att testa dans i helgen. På torsdag är det öppet hus på de äldsta barnens skola. Men fredagen är ledig.

Idag har jag jobbat lite med förberedelserna till den möjliga webbshoppen. Allt tar sådan tid och det känns som om man inte får något gjort eftersom allt handlar om att samla information, så det är ju inget som syns. Jag väntar på svar ifrån några företag. Det är deras produkter jag vill sälja och jag vill såklart veta om det kommer att fungera.

Läsandet har fastnat i tanken och jag har bestämt mig för att skriva ut igen, för att kunna läsa på kvällarna och när jag ändå inte kan göra något annat. Jag måste optimera tiden jag har på absolut bästa sätt.

12 kommentarer:

 1. När din rubrik var Tidsslukare tänkte jag på Sociala medier direkt, för de slukar verkligen mycket tid!
  Förstår att dina barn slukar din tid. Inte mycket kvar för skrivandet!
  Kram Kim

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hållit mig ifrån de flesta sociala medier,so far. På gott och ont. Men med en stor familj och ett passionerat skrivande, så ofta jag kan, så måste något offras. En dag behöver jag kanske kapitulera, men än så länge får de flesta sociala medier vänta.
   Kram!

   Radera
 2. Idag har sonen haft både dans och konst och på torsdag är det karate för båda barnen... Dottern har i år hoppat av TRE av sina aktiviteter och bara behållit karaten... Inte heller hon tycker att tiden räcker till och då är hon bara tolv... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnen har så mycket nuförtiden att jag ibland undrar om de inte blir stressade redan i unga år. Mina barn har tagit det lugnt under höstterminen då de bara spelade sina instrument och äldsta sonen tränade på friskis. Därför är det lite ny aktivitet den här terminen. Nu har de till min stora sorg båda bestämt sig för att göra uppehåll med sina instrument och ska göra annat. Det blir säkert bra det också :)
   Kram!

   Radera
 3. Så fint du har din blogg! Webbshop, spännande!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Det blir spännande att se om jag får ihop någon webbshop :)
   Kram!

   Radera
 4. Spännande med webbshop! Jag har ju en webbshop tillsammans med maken, så vill du ha någon att bolla idéer med så vet du var min blogg bor. ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina:
   Det är mycket spännande!
   Vad snällt av dig. Att bolla idéer med någon som redan gjort resan skulle vara mycket värdefullt. Jag vet var din blogg bor :)
   Kramar!

   Radera
 5. Det är onekligen en fördel för skrivandet att ha ett äldre barn.
  Ändå kan jag längta efter den lille:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle aldrig välja bort att vara med mina barn framför skrivandet, hur roligt det än är att skriva. Tids nog är barnen stora och då får jag mer tid för orden.

   Radera
 6. Du låter som en effektiv kvinna, gott så, men du glömmer väl inte att ta det lite lugnt?
  Var rädd om dig!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Fin och läsvärd blogg du har!

  SvaraRadera
 7. Välkommen hit Peter! Kul att du tittar in.
  Tack för din omtanke, den värmer. Jag är faktiskt ganska bra på att ta det lugnt och har den stora förmånen att kunna jobba hemifrån, vilket hjälper till. Kram!

  SvaraRadera