.

.

fredag 20 januari 2012

You should be dancing

det är fredag och vi får inte glömma att dansa. Trots att tiden går så fort att det absolut inte går att hänga med just nu, så är det bara att inse att ännu en vecka har gått.

Det är så mycket nu att jag skulle behöva använda nätterna också. Vi har gjort ännu ett skolbesök i förmiddags, sedan har jag försökt jobba med en webbsida. Jeeez vilken tid det tar när man inte alls vet hur det fungerar. Fast det är roligt och då går det alltid bra, förutom att tiden bara flyger iväg. Tvätthögen hann växa till sig ännu lite mer när tvättmaskinen gick sönder och strykhögen väntar tålmodigt på sin tid. Tiden måste delas upp i så många bitar att man blir aningen splittrad.


Nu ska jag samla ihop mig igen och ha en riktigt mysig kväll med familjen. Men först ska jag dansa. You should be dancing too!

14 kommentarer:

 1. Hoppas att du har fått dansa! Kanske helgen blir lite lugnare för dig. Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På helgen blir det alltid lite dans :) Det är lite lugnare då också. Man får försöka koppla av så mycket man kan.
   Jag önskar dig en fortsatt härlig helg!

   Radera
 2. Kikar in med en kvällskram <3<3<3

  SvaraRadera
 3. Tack för att du bjöd upp till dans:-)

  Det är så som du säger - tiden går så fort ...
  min mamma blev 85 igår - hur gick det till?

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du hänger med! :)

   Tiden vill man knappt prata om, så fort går den. Det gäller egentligen bara att försöka leva livet fullt ut, så mycket det bara går. Man ser hur tiden går extra mycket på sina föräldrar och sina barn.

   Kramar!

   Radera
 4. Du jag har "bara" två barn och jag har skippat allt vad strykning heter för tio år sedan. Bara stoppa in högen i garderoben!! Ett bekymmer mindre och mer tid för dans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en liten hang-up på strykning, det är något jag inte kan släppa ännu :) Garderoben skulle bli överfull om jag skulle stoppa in ostuket. Då måste jag rensa kläder också :) Men det låter onekligen härligt att slippa ett måste och att få mer tid för dans. Fast jag kan ju dansa när jag stryker :)

   Radera
 5. Exakt, tiden rinner i väg...Firar min 20 åriga son i morgon, hur gick det till? Han satt ju nyss i vagnen;) Härlig dans Anneli!

  Njut av din helg och stor kram!
  Adela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den rinner så fort att det knappt går att hänga med.

   20 år, det är häftigt och lite läskigt. Ett barn som blivit stor, då har man facit i handen om hur det lilla barnet blev som vuxen. Det som man undrat och funderat över så många gånger. Tiden rusar förbi från BB till ett helt eget liv.

   Ha en fortsatt härlig helg!
   Kram!

   Radera
 6. Ibland skulle det kunna vara skönt om man kunde pausa världen ett tag medan man avslutar nåt viktigt så man hinner klart :)

  SvaraRadera
 7. Den plattan spelade jag sönder i min ungdom:)

  SvaraRadera
 8. Det var härliga tider. Inte för att det är illa nu, bara annorlunda :)

  SvaraRadera