.

.

lördag 7 januari 2012

Det ser ljust ut

i alla fall om man får tro på mitt horoskop.

The first half of the day could slip by in a fog, but that’s fine. Don’t pressure yourself to do too much today, because you really need some extra sleep and unstructured time. When the Moon moves into Cancer later this afternoon, you wake up and spring into action. Since it’s the beginnings of a Cancer full moon, this weekend could turn out to be pretty major for you. Stay tuned for exciting news in the next couple of days.

Det låter ju perfekt! Jag hoppas verkligen att det stämmer :) Jodå, jag var riktigt trött i morse. Äldsta sonen har haft två kompisar som sovit över och det tog en stund innan jag fick dem i säng  igår och ännu längre innan de verkligen somnade. Sedan vaknade vi alla sent i morse, utom maken som stack iväg för ett gympapass tidigare på morgonen. Men så somnade han flera timmar tidigare än vi andra också. Så det så! Sedan bjöd vi våra övernattande killars föräldrar på fika. Efter det tog vi en promenad, så jag piggnade definitivt till under eftermiddagen :) Nu är det bara resten som ska slå in, jag ser mycket fram emot de spännande nyheterna som ska komma till mig under de närmaste dagarna :D

Idag har jag också tagit till mig och sugit i mig inspiration från olika håll. Jag har inte skrivit idag heller, tyvärr men jag fastnade på en av mina favorit sidor TED Talks. Ett underbart ställe att få vara på kan jag upplysa om. Har man inget annat att göra eller om man söker inspiration så är det sidan att hänga på. Bland mycket annat hittade jag den här fantastiska kvinnan. Hon pratar om vad hon har lärt sig genom sitt skrivande. Hon utför sitt framträdande precis så avslappnat och härligt som jag själv skulle vilja göra, om jag någon gång ska prata inför människor. Jag gillar det hon säger, jag gillar hennes stil. Jag gillar henne helt enkelt. När jag lyssnade på henne så förstod jag plötsligt varför jag skriver om det jag gör, jag förstod varför mina berättelser kommer till mig. Illuminate the darkness. Visst är det coolt!

7 kommentarer:

 1. :-D

  Kramar från mig <3<3<3<3

  SvaraRadera
 2. Verkligen skön avslappnad stil!;D Visst är hon barfota med?=) Jag tror du är på väg mot din skrivlycka Anneli! Det ser vi fram emot!

  Kramar till dig;)
  Adela

  SvaraRadera
 3. Mm ... mycket tänkvärt det hon säger. Tack för att du delade med dig.
  Inte utan att jag är glad så länge armarna fungerar och tron på att det till sist blir en bok av alla orden.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Apropå horoskop; när jag fyllde trettio (för några veckor sedan alltså - hehe!) fick jag ett personligt horoskop i present av några av mina närmaste väninnor och det stämde så bra att jag verkligen (och faktiskt de också när jag berättade om exaktheten) fick rysningar. Har du gjort ett sådant någon gång? Otroligt läskigt och samtidigt roligt. Det var mest fokus på mig som person, men också lite bakåt och lite framtid... Kram!

  SvaraRadera
 5. Som vanligt hittar du alltid bra klipp. Tack f den

  SvaraRadera
 6. Hoppas horoskopet håller hela vägen!

  SvaraRadera
 7. Pennelina:
  Kramar tillbaka! :)

  Adela:
  Tack snälla du för din tillit! :)
  Kramar!

  Ebba:
  Visst är det intressant! Jo tack, det är viktigt att få ha kvar sina kroppsliga funktioner :)
  Kramar!

  Joanna:
  Jag har inte gjort något sådant horoskop, men det skulle vara riktigt kul att göra någon gång :)
  Kramar!

  Malin:
  You are so welcome! :)

  Monika:
  Tack, det hoppas jag också! :)

  SvaraRadera