.

.

onsdag 6 april 2011

Wow, what a ride!


I dag fick jag tid att skriva i två timmar. 2597 ord. Var kom de ifrån? Det är som om jag har flera liv inom mig. Liv som bara väntar på att få komma till tals. Historier som bara legat och väntat på att bli berättade. De kan inte komma ut fort nog. Fingrarna far omkring på tangentbordet som oljade blixtar. Det medför en oändlig mängd irriterande stavfel. Som jag måste ändra. Skapar irritation i berättaren. Framåt. Framåt. Nu är jag helt slut. Känner mig helt urlakad. Använd. På ett otroligt bra sätt. Det är som om jag varit drogad och sedan kommit ur ruset. Darrig och varm. Medvetandet återkommer långsamt. Verkligheten tar åter plats. Nu måste jag säga godnatt till barnen. Tur att jag har en sådan förstående man när jag hamnar i en helt annan värld. Och så har jag underbara barn. Nu måste jag pussa på dem en stund.

8 kommentarer:

 1. Odd Molly Livingloving suktar jag också efter! Lyckliga du som har fått tag på en! Du kommer bli så fin! Men om du tröttnar på den så höra av dig till mig =)

  Härlig känsla när det blir flyt i skrivandet! jag skulle vilja åka till varma Medelhavet och bara vara själv och skriva fritt utan att behöva tänka på något annat!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Jag undrar ibland hur mycket man skulle hinna skriva om man var helt ensam en vecka. Förmodligen ganska mycket.

  SvaraRadera
 3. Anna:
  Den är verkligen jättefin. Jag är glad att jag har lyckats hitta en :)

  Det är lätt att skriva vid Medelhavet. Jag skrev större delen av min första roman där.

  Kram!

  Nilla:
  Precis! Jag brukar räkna på det också. Om jag kunnat skriva fler timmar per dag så skulle det gå superfort att skriva en roman. Nu går det lite långsammare men det är ju så roligt, så vad gör det :)

  SvaraRadera
 4. Skööönt! Nu fattar jag varför jag inte kan skriva sådan stor mängd av ord - såsom du gör. Jag petar hela tiden och skriver rätt och skriver om meningarna innan jag ens kommit till punkt. Men vilken lycka för dig att du fått så mkt gjort på så kort tid - beundransvärt:-) Bravo! Kram

  SvaraRadera
 5. Underbar klänning. Oh, vilket härligt inlägg där du beskriver hur du skrivit. Blir avis och hoppas jag hamnar där när skolan är slut.

  kramkram

  SvaraRadera
 6. Fantastisk klänning. Skulle också vilja ha, men Odd Molly finns inte i min storlek tyvärr... :(

  Vad du är duktig. Så många ord på 2 timmar! Maj gad! Jag är riktigt impad. :) Fortsätt så.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vad härligt! Jag hoppas att jag också får ett flow snart. Men just nu... kan inte ens få ihop blogginlägg.

  SvaraRadera
 8. Ebba:
  Tack!
  Flödesskrivandet är väldigt viktigt för mig. Det är då berättelsen tar form. Sedan när grunden är färdig går jag tillbaka och finslipar.
  Kram!

  Cattis:
  Tack!
  Jag önskar att alla människor som vill ska få leva i ett liknande skrivrus :)
  Kram!

  Nina:
  Tack, snälla du!
  Jag måste ju utnyttja min tid på bästa möjliga sätt :)
  Kram!

  Stort och smått:
  Det hoppas jag också. Det är den bästa känslan, ever! Lycka till!

  SvaraRadera