.

.

måndag 11 april 2011

Vårblommor en måndag

Dagens powerwalk blev fylld av naturens blomsterprakt som långsamt men säkert håller på att ta över allt det gråa omkring oss. Det tycker jag är en utmärkt idé.4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt! Ni har kommit ännu lite längre i Skåne än vi har här på Öland ser jag, men jag ser nya blommor och knoppar både i skogen och på tomten varje dag. Äntligen!
  Kejsarkronorna är på gång bland annant. Krokus, schilla och vårlök breder ut sig över gräsmattan och jag blir bara så glad inombords.
  Kram, Lina

  SvaraRadera
 2. Oåterkalligt är det vår:-) Här uppe i Stockholm är den inte så framskriden förstås. Men när jag hämtade min sonson på sexårsverksamheten förra veckan såg vi stolta krokusar som ståtade upp mot solljuset. Jag hade en lila tröja på mig i exakt samma färg, jag satt ner ärmen mot blomman och hans reaktion var. " Jasså heter de där blommorna krokus ( han är 6 år). Allting tar tid med honom för han måste titta på alla små detaljer, hur barren har fallit från tallarna, kottarnas mängd och att det växer en massa spetsiga blad (påskliljor och tulpaner) där det låg snödrivor alldeles nyss. "Men nu går vi på asfalt!" kan han säga rätt var det är. Helt rätt säger jag som hans farmor:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Lina:
  Det är en sådan härlig tid just nu. Alla färgerna som tar plats i världen igen. Man blir bara lycklig!
  Kram!

  Ebba:
  Att få uppleva världen genom barnens ögon är en ynnest. De finns här och nu. Kan se världen ur ett helt eget pespektiv. Ett perspektiv som är mycket spännande och annorlunda. Jordnära. jag har ju en sexåring hemma så jag vet vilken värld de lever i :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vilka bilder!! Inspirerande minsann :)

  SvaraRadera