.

.

söndag 17 april 2011

En underbart vanlig dagEn fantastiskt underbart vanlig dag. Vi har tagit en promenad, hela familjen, i vårsolen. Vi har ätit lunch utomhus och nu tar vi det bara lugnt innan vi ska förbereda grillmiddagen för våra gäster. Jag känner mig så lugn och avkopplad. Kanske är det känslan av att våren äntligen är här. Kanske är det solen och värmen som gör kroppen avslappnad. Eller är det känslan av att ha rensat bort en massa onödiga saker som tyngt ner själen bara av att finnas och störa friden. Oavsett så mår jag underbart bra. Jag vill bara säga: Tack för i dag, tack för en underbart vanlig dag!

5 kommentarer:

 1. Vilken underbart härlig vanlig dag ni har haft tillsammans! :) De är de bästa. De man minns länge, länge. Och visst är det befriande att röja och slänga. Samma känsla finns här efter veckans rensning. Uppfiskande! :)

  Ha en fin påskvecka och sköt om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Det är nog allt sammantaget ska du se:-)
  Påsk? Jaha - har inte tänkt på det ...
  Ha det så bra nu med gäster och sol och värme:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt inlägg! Visst är det ljuvligt att våren äntligen är här. Efter denna långa, snörika vinter är det en sån lycka att se både citronfjärilar och blåsippor på en och samma dag. Det gjorde jag idag nämligen. Riktigt längtar till morgondagens hundpromenad för att se vad mer som har fått liv och börjat gro efter ännu en varm och solig dag. Kram, Lina

  SvaraRadera
 4. de dagarna är perfekta...
  Har något till dig på min blogg.
  Solig kram Anna

  SvaraRadera
 5. Lotta:
  Ibland behövs det inte så mycket för att man ska känna lugn och harmoni i livet. Att rensa skapar ro.

  Hoppas att du kryar på dig och att du får ett härligt påsklov!

  Kramar!

  Ebba:
  Det tror jag att du har rätt i.
  Vi har det verkligen oförskämt bra :)
  Kram!

  Lina:
  Våren är verkligen härlig. Löftesrik på något sätt. Allt händer så fort och man har fullt upp med att hänga med i svängarna :)
  Kram!

  Anna:
  De är verkligen perfekta dagar!
  Vad spännande, måste kolla vad det är :)
  Kram!

  SvaraRadera