.

.

måndag 25 april 2011

Medan vi var borta

passade trädgården på att spricka ut i full blom. Magnolian blommar med sina magnifika blommor på bar gren. Likaså azalean. Gräset växer så det knakar och maken klippte det för första gången i år idag. Nyklippt gräs luktar underbart. Överhuvudtaget är naturens dofter överlägsna vilken artificiell doft som helst. Det är som om man inte kan få nog. Vi har tillbringat större delen utomhus. Min mamma, pappa och två av mina systrar med familj har varit här. Vi bjöd på ost och kex och resterna av påsktårtan. Tillsammans hade vi en trevlig eftermiddag i solen på altanen.

Våren har lagt sig som mjuk bomull runt min själ. Allt känns möjligt. Det passar bra nu när lektörsutlåtandet ligger och lurar runt hörnet. Antingen får jag landa i skön eufori, eller får jag landa hårt i vårens bomullskänsla som jag hoppas fångar upp mig, om mitt skrivande inte håller måttet. Oavsett så ser jag det som en del av min utbildning. Jag ska bli så bra som det går.3 kommentarer:

 1. Jag håller med om att allt känns så mycket lättare! Jag trivs bättre med att gå till jobbet på våren också :) Och göra vardagliga sysslor. Dagen är så lång i jämförelse med vinterns dagar. Dofterna är också oslagbara :) Speciellt nyklippt gräs! Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Wonderful:-)

  Ang. lektörsutlåtandet kanske du är som jag? Jag såg bara det negativa till en början - sedan satte jag mig ner och antecknade vad som var positivt och det blev en lååång lista:-)
  Alla påpekanden blev sedan lättare att åtgärda, jag lovar.
  Du får nog mera ros än ris - precis som trädgården är just nu:-)
  Lycka till Kram

  SvaraRadera
 3. Trillingnöten:
  Allt är lättare nu när våren, solen och värmen äntligen är här :)
  Jag önskar dig en skön vecka också!

  Ebba:
  Tack, du är så snäll! Det kan jag säkert behöva!
  Jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera på lektörsutlåtandet. Efter den första känslan av misslyckande, hoppas jag se det som är positivt, för att kunna förbättra och förfina det som jag har skrivit.
  Kram!

  SvaraRadera