.

.

söndag 10 april 2011

Äntligen den tiden på året


Vi har efter år av dåliga, billiga grillar äntligen köpt en riktig grill. Det blev en stor maffig Weber grill. I går invigdes den och vi år lunch utomhus för första gången i år. Vilken underbar känsla. Efter det var vi på middag hos vänner och det var fantastiskt roligt att träffas igen. Det är så härligt med goda vänner.


I dag var mina föräldrar här och vi grillade igen. Barnen har sprungit ut och in som de gör under vår och sommarperioden. De är som kalvar som just släppts på grönbete. Nu sitter de trötta med lungorna fyllda av frisk luft och ser på film. Vilken härlig tid vi har framför oss nu. Ljuvligt!

Grannens träd blommar för fullt och gräset börjar bli grönt. Nu börjar det om igen. Äntligen! Tiden när man lever utomhus. Utan tunga jobbiga kläder. När man ser grannarna krypa fram ur sina hus igen. Blommor och träd håller på att explodera av livslust. Solen skiner och man får lust att sjunga. Ett härligt vårskrik kanske vore på sin plats. Fast det kanske inte uppskattas av grannarna. Jag ser verkligen fram emot alla färger som håller på att ta plats i naturen igen efter en lång och kall vinter.Bild 1 och 2 är lånade från nätet.

5 kommentarer:

 1. Å, vad härligt att grilla! Vi har inte haft premiär än men om det fortsätter vara så här varmt och fint lär det inte dröja!

  SvaraRadera
 2. Karina:
  Det är en fantastiskt härlig känsla nu när man kan leva mer utomhus igen.

  SvaraRadera
 3. Låter härligt - alltihop:-) Hela Sverige blommar upp ur sitt snöide nu:-) Kram

  SvaraRadera
 4. Du beskriver det så perfekt! Det är så! Alla kommer till liv och smyger ur sina iden nu när det är vår igen. Vad ku med grillen också! Hoppas den blir till nytta hela sommaren (så klart den blir!)

  SvaraRadera
 5. Ebba:
  Det är helt fantastiskt. Det är som om man vaknar upp igen efter den långa kalla vintern :)
  Kram!

  Trillingnöten:
  Det är så härligt med vår. Jag hoppas också att grillen ska bli väl använd den här våren och sommaren :)

  SvaraRadera