.

.

tisdag 26 april 2011

Award


Tack snälla Channal! Kan man bli annat än jätteglad för ytterligare en award! Jag ska berätta 8 saker om mig själv som ni inte har hört om mig tidigare. Inte helt lätt men jag försöker, med risk för att upprepa mig. Sedan ska jag sända awarden vidare till 8 andra bloggare.

 1. Jag dricker inte kaffe. Har aldrig gjort. På varje arbetsplats som jag varit på har de varit lika säkra på att lyckas ändra på det.
 2. Jag är en vandrare som har fastnat på samma ställe för länge för många gånger. Min själ vill ha rörelse.
 3. Vi har husbil som vi har semestrat med i några år nu. Efter 20 års seglande har vi valt landbacken tills vidare. Att luffa runt passar mig utmärkt men jag vill inte slå läger på samma ställe för länge.
 4. Min pappa kommer ursprungligen ifrån Ungern. Att jag hade ett hemligt ursprung fick jag veta när jag var 40 år. Då levde inte min biologiska pappa längre så jag fick aldrig träffa honom. Han visste inte heller att jag fanns. Det är en stor sorg för mig. Det skulle varit underbart att få träffa honom.
 5. Jag har 3 systrar som plötsligt blev halvsystrar när jag fick veta om min riktiga pappa. Då fick jag dessutom en halvsyster och en halvbror till. Tack vare dem och deras mamma vet jag en hel del om min biologiska pappa i alla fall, trots att jag inte fick träffa honom.
 6. På våren och sommaren är jag som mest lycklig. Vintern är kall och det mörka gråa tynger min själ. Fast det har blivit mycket lättare att ta sig igenom den årstiden sedan jag började skriva.
 7. Att skriva romaner är det absolut roligaste jag kan tänka mig att få göra. Det känns inte som något jobb, det är ren glädje.
 8. Mycket på grund av punkt 6, längtar jag ständigt tillbaka till Mallorca. Där är min själ lycklig!
Så där, då skicka jag awarden vidare till:

9 kommentarer:

 1. Alltid intressant att läsa om vad andra har för saker i bagaget. Och ditt var ju faktiskt lite speciellt med tanke på det där om din pappa...

  SvaraRadera
 2. Det var kul att få veta lite mer om dig!
  Ha en fin kväll... Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gärna ha en husbil en sommar. Har en dröm om att kajka runt i Europa.

  SvaraRadera
 4. Anna:
  Vad kul att du är tillbaka :)

  Anna:
  :)
  Ha en härlig fortsatt kväll du också.
  Kram!

  Åsa:
  Det är kul och man hinner se väldigt mycket av både Sverige och närliggande länder. Det kan verkligen rekommenderas!

  SvaraRadera
 5. Oj vad kul. Tack! Vad intressant att få läsa om dig och din pappa.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nina:
  Det är alltid kul att få veta lite mer om människor runt omkring en :)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Men tack snälla du, vad glad jag blir! :-) Och dina fina ord hos mig, tack söta de värmer!
  Vad intressant att läsa 8 saker om dig!! Och vilken chock att få reda på att man har ett annat ursprung när man är 40 år! Jag beklagar sorgen över din pappa, förstår att det känns hårt att ni inte fått ses! Men samtidigt har du ju vunnit något med, nya fina syskon och en ny släkt, spännande!
  Jag ska ta mig an min award, ska bli roligt att skriva lite igen, jag har haft mitt blogg-livs största skrivkramp, so varat i snart två veckor... Funderade starkt idag på att låsa den och på så vis göra den hemlig för alla, för att se om krampen släppte?!?!
  Men så kom ditt inlägg, som en skänk från ovan, ja, jag som är troende och allt...SÅ tusen tack för att du hjälper mig vidare!
  kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till den välförtjänta awarden Anneli! :) Du är värd alla awarder som finns för dina fina blogg som sprider så mycket glädje. :) Roligt att läsa dina olika punkter. De flets akände jag ju redan till men vad spännande att läsa att vi delar att vi inte dricker kaffe. Något som ständigt tycks förvåna människor. ;)

  Sedan vill jag också passa på att tacka så oerhört mycket för att jag är en av dem du skickar vidare awarden till. Tusen tack snälla Anneli! Det värmer så gott ska du veta och än mer efter de senaste dagarnas magsjuka. Precis den uppmuntran jag behövde. Så tack fina vännen! :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 9. Caroline:
  Vad glad jag blir över att kunna göra någon annan glad. Du inspirerara genom din blogg och jag hoppas att du får fortsatt härlig inspiration för att blogga vidare och jag hoppas att du kommer över skrivkrampen.
  Kramar!

  Lotta:
  Tack, snälla du! Jag känner detsamma för dig och din blogg. Det är rätt fantastiskt hur mycket man vet om varandra trots att man aldrig har träffats :)

  Jag hoppas att ni snart får bli friska igen så att ni får njuta av våren fullt ut. Det är en härlig tid som vi får uppleva just nu.
  Kramar!

  SvaraRadera