.

.

lördag 2 november 2013

Avbrott för eftertanke

ibland måste det få ta plats. Den viktigaste platsen som finns.Om det är något jag vill ge mina barn så är det precis den här lektionen. Lev det liv du önskar! Det är verkligen för kort för något annat.

Någonstans i samma tanke finns detta om utbildning. Why I hate school but love education. Tänk att fler tänker precis som jag.  Det finns flera sätt att vara utbildad på. Lev det liv du önskar. Det ÄR för kort för något annat.Alla helgons natt är väl den bästa natten om någon för den viktigaste av eftertankar. Du vet aldrig hur länge du får vara med, vad vill du göra med den tiden? Din tid på jorden.
Jag har hittat det som gör mig lyckligast i världen att få hålla på med, att skriva. Nu vill jag hjälpa mina barn att göra detsamma. Vad skulle du göra om du inte behövde tänka på pengar? Hur skulle du verkligen älska att leva ditt liv? Gör det och glöm pengarna. Om du verkligen älskar något kan du bli bäst på precis det. Och leva ditt liv precis så som du önskar.

2 kommentarer:

  1. Lever nog det liv jag vill. Men skulle faktiskt kunna ha mer pengar. Det skulle underlätta. För det är funkar nog inte hela vägen att bara göra det man vill. De där barnen ska ju gärna ha kläder och mat också. Även om man själv skulle kunna leva på rätt lite.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det ju tyvärr, pengar ger frihet. Samtidigt är det viktigt att trivas med sitt liv, annars blir det inte roligt alls.

      Radera