.

.

tisdag 19 november 2013

Som har fått sitt idag

och det blev en hel del sådana som också fick lämna manuset.

Bild lånad här.

Ord Noodle, så bra! Där skulle man äta ofta.

Annars är jag mest frustrerad över att jag inte hinner det jag vill. Några timmar till på eftermiddagen skulle inte vara fel alls. Fast mest är det min egen inre klocka som inte stämmer med övriga familjens. Jag jobbar bäst efter lunch och gärna sent in på natten. Fast det fungerar verkligen inte i mitt liv. Men det är bara att kämpa på och göra det bästa av det man har. Vilket i mitt fall är så mycket att jag absolut inte kan begära mer. Bara önska!

Dagens skrivinspiration handlar om olika sätt att skriva på. Och som en av författarna säger i klippet, fortsätt skriva tills någon säger till dig att du absolut inte kan skriva, ge upp! Där är jag absolut inte, jag har fått många fina omdömen, så jag kämpar vidare. Alltid!

Precis så här är det, en bild jag snott här på facebook idag. Den ska jag sätta upp på väggen i min skrivhörna som en evig påminnelse om vem jag är.

14 kommentarer:

 1. Tänk vad olika vi är, och när det passar oss bäst att skriva. Jag ska upp tidigt, tidigt i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju, vi har olika dygnsrytmer och preferenser för vårt skrivande. Jag avskyr verkligen tidigt, men sitter gärna uppe sent, sent. : )

   Radera
 2. Jag är ju också kvälls/nattmänniska men börjar inse mer och mer att jag måste försöka tvinga mig själv att kliva upp tidigare istället, precis som Åsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske borde jag också stiga upp tidigt och skriva. Men jag sitter uppe för sent på kvällen för att komma i kapp med alla sociala medier. Vilket är dumt, jag vet. Det är bara så mycket man vill hinna med under ett dygn.

   Radera
 3. Jag tycker inte man ska lyssna på andra över huvud taget.I alla fall inte när det kommer till OM man ska skriva eller inte. Vill man ngt tillräckligt mycket finns det alltid en chans att lära sig det man inte kan. Det är iaf min övertygelse. Men då måste man få bra och konstruktiv kritik, så man vet vad man behöver förbättra. Utan att veta det är det ju svårt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, på sätt och vis, men jag tor att det finns människor som inte har förmågan att skriva tillräckligt bra för att bli publicerad, vilket är svårt nog när man kan skriva bra. Sedan ska självklart ingen säga att man inte ska skriva, för det kanske man vill göra oavsett. Att skriva är så otroligt kul och spännande.

   Radera
  2. Ja, det kan ju faktiskt vara så att själva skrivandet betyder tillräckligt oavsett om man vill bli utgiven eller ej. Plus att jag har sett exempel inom andra branscher hur andra faktorer än bara talang har hjälpt folk att nå toppen. Personer man aldrig trodde skulle nå dit.

   Radera
  3. Helt rätt! Med vilja och envishet kan man komma väldigt långt. Kanske rent av hela vägen fram.

   Radera
 4. Jag hade gärna haft fler timmar på förmiddagen :)
  Nej, vi tänker aldrig ge upp! Jag lånar nog den där bilden av dig och skriver ut den jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man har små barn skulle man behöva minst dubbelt så mycket tid på ett dygn, den ena delen för barnen och den andra för skrivandet. : ) Kanske maken behöver en liten stund också. : D Visst är det en bra påminnelse om vikten av att skriva!

   Radera
  2. Precis så! Men innan någon har uppfunnit den tiden får vi göra det bästa av vad vi har, kanske skriva om det ;)

   Radera
  3. Så är det. Det låter riktigt spännande att skriva om det dock! : )

   Radera
 5. Jag är också i obalans, men mer med min egen tid än familjens. Svårt.:/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det också vara. Så är det ju lite för mig också eftersom jag jobbar som bäst när det fungerar sämst i övriga livet. Mycket svårt!

   Radera