.

.

torsdag 21 november 2013

Så många onödiga ord

det är ju inte klokt.


Nåja, bort ska de och bort har de tagits. Just nu är jag på att. Fy vilken tid det tar med att. I morgon fortsätter jag med dem. Det skulle vara skönt att vara färdig med orden nu så att jag kan läsa igenom igen. Man vet ju inte hur det blivit under slakten. : )

Dagens skrivinspiration handlar om att bygga en bok inte skriva den. Kan verkligen vara något att fundera över. Bygger du eller skriver du. Själv tycker jag nog att jag gör både och. Jag bygger när jag skriver helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. jag gör också både och. Bygger kapitel på kapitel av det jag skriver.

  Har du någon lista du går efter med vanliga onödiga ord, vilka ord är det man ska se upp med? Har uppmärksammat att du gått hårt fram med både så och som, och nu med att... Verkligen något att tänka på. Det låter som om du i slutändan får kvar det väsentliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då jobbar vi kanske lite lika. : )

   Jag har skrivit en lista i ett nyare inlägg. Fast nya ord dyker upp hela tiden. Jag tror också det mest väsentliga finns kvar när man tagit bort onödiga ord.

   Radera
 2. Vid redigering blir det tydligt vilka ord som man har en viss förkärlek för. ;) Lycka till med redigerandet och ha en riktigt fin fredag Anneli.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Så är det verkligen! Jag tror också att det kan vara olika ord för olika manus. Men favoritord finns definitivt.

   Ha en riktigt härlig fortsatt helg!

   Kram!

   Radera